DOLIU IN LUMEA FILMULUI. S-A SINUCIS!

Creatorul filmului „Betty cea urâtă” a fost găsit mort într-un hotel din Miami. Silvio Horta avea doar 45 de ani, iar familia și prietenii sunt în stare de șoc. Anunțul a fost făcut de presa americană.

Silvio Horta a murit marţi, 7 ianuarie, la vârsta de 45 de ani, după ce, aparent, s-a împuşcat. Decesul lui a fost confirmat de un reprezentant, însă detalii oficiale privind cauza nu au fost transmise deocamdată, potrivit news.ro.

Versiunea americană a serialului de comedie „Betty cea urâtă/Yo soy Betty, la fea a avut-o în rol principal pe America Ferrera. „Ugly Betty a avut patru sezoane la ABC, fiind difuzată din 2006 până în 2010. Horta a fost showrunner şi a condus echipa de scenarişti a adaptării telenovelei columbiene, scrie sursa citată.

„Sunt uluită şi dărâmată să aud veştile devastatoare despre creatorul Betty cea urâtă, despre moartea lui Silvio Horta. Talentul şi creativitatea lui mi-au adus mie şi multor altora bucurie şi lumină. Mă gândesc la familia sa şi la cei dragi care trebuie să îndure atâta durere şi la întreaga familie a lui Betty cea urâtă, care simte această pierdere atât de profund“, a scris Ferrera pe Instagram alături de o fotografie cu Silvio Horta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.