Doliu în lumea filmului! O actriţă celebră a încetat din viaţă la doar 26 de ani

Este doliu uriaș în lumea filmului după ce o actriţă celebră a încetat din viaţă, pe 23 ianuarie, la doar 26 de ani. Regretata veste a fost confirmată de către reprezentanții săi.

Doliu uriaș în lumea filmului! Este vorba despre actriţa sud-coreeană Song Yoo-jung. Vedeta serialului “Make a Wish”, de pe MBC, s-a stins din viaţă pe 23 ianuarie, la vârsta de 26 de ani.

Cauza morții sale nu a fost încă dezvăluită. Totuși, unele surse din mass media susțin că aceasta s-ar fi sinucis, transmite independent.co.uk

Doliu uriaș în lumea filmului!
Regretata vesta a fost confirmată de către reprezentanții săi, de la agenţia Sublime Artist Agency, arată South China Morning Post.

Actriţa sud-coreeană și-a început cariera de model de brand pentru produse cosmetice înainte de a urma actoria. Aceasta a obținut un rol secundar în 2013, în drama romantică „Golden Rainbow”.

După aceea, a urmat un rol în „Make Your Wish”, în anul 2014, și apoi o apariție în franciza de lungă durată „School”. Song Yoo-jung a jucat şi în drama „Dear My Name” în 2019.

Trebuie menționatc că aceasta a apărut și în videoclipuri muzicale, precum „How Do I”. Piesa fredonată de NIve a fost lansată anul trecut și are aproape patru milioane de vizualizări pe YouTube. În acest contex, cântărețul NIve a reacționat printr-o postare pe pagina sa de Instagram.

„Da, sper să nu te mai îmbolnăvești… mulțumesc că ai fost cu mine. Îmi pare rău că nu ți-am putut împărtăși durerea… Sper că vei fi fericită în cer”, este mesajul scris de acesta, conform sursei menționate.

Sursa: capital.ro

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu