DOLIU in LUMEA FILMULUI. A MURIT un ACTOR CELEBRU

Actorul din „Terminator”, Dick Miller, a murit! Actorul din „Terminator”, Dick Miller, a murit! Actorul din „Terminator”, Dick Miller, a murit! Actorul din „Terminator”, Dick Miller, a murit! Actorul din „Terminator”, Dick Miller, a murit! +1Actorul din „Terminator”, Dick Miller, a murit!

Actorul Dick Miller, cunoscut pentru rolurile din „Gremlins” si „Terminator” a murit la 90 de ani.

Cariera actorului Dick Miller a durat mai bine de 60 de ani, fiind unul dintre cei mai longevici actori. Actorul este cunsocut indeosebi pentru rolul lui Murray Futterman din clasicul horror din 1984, „Gremlins”.

Miller a avut sute de aparitii pe micul si marele ecran inca de la debutul sau din 1950. Prima aparitie a facut in rolul lui Walter Paisley din clasicul „A Bucket of Blood”, in regia lui Roger Corman.
O alta aparitie de la inceputurile sale a fost in 1955, in „Apache Woman”, unde Miller a interpretat doua personaje, dintre care unul din ele il impusca pe celalalt intr-o secventa cheie din film.

Toata lumea isi va aminti de al ca Murray Futterman in „Gremlins”. Joe Dante, productorul „Gremlins”, si-a impartasit neputinta cu privire la moartea indragitului actor pe Twitter.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *