DOLIU in LUMEA FILMULUI. A MURIT un ACTOR CELEBRU

Actorul din „Terminator”, Dick Miller, a murit! Actorul din „Terminator”, Dick Miller, a murit! Actorul din „Terminator”, Dick Miller, a murit! Actorul din „Terminator”, Dick Miller, a murit! Actorul din „Terminator”, Dick Miller, a murit! +1Actorul din „Terminator”, Dick Miller, a murit!

Actorul Dick Miller, cunoscut pentru rolurile din „Gremlins” si „Terminator” a murit la 90 de ani.

Cariera actorului Dick Miller a durat mai bine de 60 de ani, fiind unul dintre cei mai longevici actori. Actorul este cunsocut indeosebi pentru rolul lui Murray Futterman din clasicul horror din 1984, „Gremlins”.

Miller a avut sute de aparitii pe micul si marele ecran inca de la debutul sau din 1950. Prima aparitie a facut in rolul lui Walter Paisley din clasicul „A Bucket of Blood”, in regia lui Roger Corman.
O alta aparitie de la inceputurile sale a fost in 1955, in „Apache Woman”, unde Miller a interpretat doua personaje, dintre care unul din ele il impusca pe celalalt intr-o secventa cheie din film.

Toata lumea isi va aminti de al ca Murray Futterman in „Gremlins”. Joe Dante, productorul „Gremlins”, si-a impartasit neputinta cu privire la moartea indragitului actor pe Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.