Doliu in intrega lume! A murit subit la 21 de ani!

Doliu mondial imediat după Anul Nou! A murit subit la 21 de ani! O planetă întreagă îl știa. Tragedia momentului în lume după ce un tânăr extrem de cunoscut, devenit vedetă după ce a ajuns în Cartea Recordurilor, a murit subit la doar 21 de ani.

Dzhambulat Khatokhov a intrat în Guinness World Records în 2003, pe vremea când avea patru ani, fiind considerat „Cel mai greu copil din lume”. Acesta a murit pe 29 decembrie 2020, la doar 21 de ani.

A murit din cauza unor probleme medicale
Avea doar 21 de ani, iar într-o filmare realizată în iulie 2019 coborase de la 194 de kilograme la 172,5 după trei luni de antrenament.

La vârsta de doi ani, Dzhambulat Khatokhov cântărea deja 34 de kilograme, ani la care copiii au între 10 şi 15,5 kilograme. Iar la 13 ani greutatea sportivului rus ajunsese la 180 de kilograme. Practica sumo şi wrestling şi devenise arbitru de sumo.

La 7 ani avea 101,5 kilograme
La 7 ani, când avea 101,5 kilograme, i-a fost dedicat un reportaj TV, intitulat World Bigest Boy (Cel mai mare copil din lume). „Copilul meu nu este bolnav, este unic. Dacă alţii gândesc altfel, asta depinde de ei”, declara mama copilului, Nelya, care nu avea nicio problemă cu greutatea fiului său.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *