Doliu în fotbalul romanesc. A MURIT o mare legendă

Doliu în România. A murit o adevărată legendă. Care a fost cauza morții

Doliu imens în lumea fotbalului. Legendarul jucător al U Cluj, Remus Câmpeanu s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani. Anunțul a fost făcut de club, fără a preciza însă cauza decesului.

Totodată, membri clubului au ținut să îi mulțumească maestrului pentru tot ceea ce a făcut clubului în întreaga sa perioadă de activitate.

„Numele lui Remus Câmpeanu este sinonim cu ceea ce înseamnă FC Universitatea Cluj, cu spiritul și cu principiile acestui club. Și-a dedicat întreaga carieră de jucător lui ”U” între 1960 și 1974, fiind component al echipei ce „a pus șapca pe Cupă” în 1965. După ce a agățat ghetele în cui, a fost președinte al clubului până în 1989 și a rămas alături de echipă până în ultima clipă.

Astăzi, după o viață alături de echipa „studenților”, Remus Câmpeanu s-a înălțat la ceruri. Îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru ”U”, pentru o viață în alb și negru.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!” , a transmis sâmbătă seara clubul U CLuj.

Cine a fost Remus Câmpeanu
Remus Câmpeanu nu a fost un simplu jucător. Acesta a reprezentat mereu legătura actualului club cu istoria și a fost mereu imaginea continuității și a tradiției alb-negrilor. El Aaajuns la Universitatea în 1960 și nu a mai plecat practic niciodată de acolo. În întreaga sa activitate a ocupat mai multe funcții de conducere, executive, dar și onorifice.

Într-un interviu acordat acum ceva timp, Remus Câmpeanu susținea că a vrut să ajungă pe stadion încă din perioada copilăriei.

„Când eram mic și treceam pe lângă stadion mă rugam tot timpul să ajung să joc macar un meci acolo. Acum sunt la a doua inaugurare a stadionului”, spunea Remus Câmpeanu într-un interviu în Prosport, la inaugurarea actualului stadion Cluj Arena.

De menționat este faptul că, Remus Câmpeanu s-a stins din viață la o săpămână după ce soția fostului jucător și conducător al „șepcilor roșii” a murit și ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!