DOLIU in fotbal. A MURIT UN MARE CAMPION


Julio Cesar Toresani, unul dintre stelele fotbalului argentinian a fost găsit mort în locuinţa sa, spânzurat de o grindă. Toresani s-a îmbolnăvit de depresie în urmă cu câţiva ani deoarece nu mai găsea un loc de muncă după ce s-a lăsat de fotbal. Apropiaţii săi au afirmat că Toresani a mai avut o tentativă de sinucidere cu o săptămână înainte de a recurge la gestul extrem. Fotbalistul argentinian avea vârsta de 51 de ani.

Toresani s-a născut pe 5 decembrie 1967, la Santa Fe, în Argentina. „Oul”, aşa cum era poreclit în lumea fotbalului datorită formei capului său a jucat la mai multe echipe de fotbal, precum River Plate, Boca Juniors, Colon de Santa Fe şi Union de Santa Fe, potrivit romaniatv.net

În perioada căt a evoluat ca fotbalist, Toresani a câştigat de trei ori Campionatul Apertura în Argentina, în 1991, 1993 şi 1994.

După retragerea din activitatea de jucător, în 2005, a început o carieră de antrenor, trecând pe la Colon de Santa Fe.

Au mai urmat şase echipe, unde a avut rezultate modeste. Ultimul club a fost Rampla Juniors, din Uruguay, de la mijlocul lui noiembrie 2018 până în luna februarie a acestui an, când a fost dat afară.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *