DOLIU in fotbal. A MURIT UN MARE CAMPION


Julio Cesar Toresani, unul dintre stelele fotbalului argentinian a fost găsit mort în locuinţa sa, spânzurat de o grindă. Toresani s-a îmbolnăvit de depresie în urmă cu câţiva ani deoarece nu mai găsea un loc de muncă după ce s-a lăsat de fotbal. Apropiaţii săi au afirmat că Toresani a mai avut o tentativă de sinucidere cu o săptămână înainte de a recurge la gestul extrem. Fotbalistul argentinian avea vârsta de 51 de ani.

Toresani s-a născut pe 5 decembrie 1967, la Santa Fe, în Argentina. „Oul”, aşa cum era poreclit în lumea fotbalului datorită formei capului său a jucat la mai multe echipe de fotbal, precum River Plate, Boca Juniors, Colon de Santa Fe şi Union de Santa Fe, potrivit romaniatv.net

În perioada căt a evoluat ca fotbalist, Toresani a câştigat de trei ori Campionatul Apertura în Argentina, în 1991, 1993 şi 1994.

După retragerea din activitatea de jucător, în 2005, a început o carieră de antrenor, trecând pe la Colon de Santa Fe.

Au mai urmat şase echipe, unde a avut rezultate modeste. Ultimul club a fost Rampla Juniors, din Uruguay, de la mijlocul lui noiembrie 2018 până în luna februarie a acestui an, când a fost dat afară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *