DOLIU IN ARMATA ROMANA. Un militar de pe fregata „Regele Ferdinand” a murit de ziua lui, după ce a fost plimbat între spitale

Durere imensă în prag de Crăciun, pentru familia unui tânăr caporal, militar pe fregata „Regele Ferdinand”.

Ionuţ Marinescu, tatăl a două fetiţe, a murit cu doar câteva ore înainte de a împlini vârsta de 36 de ani.

Anunţul morţii militarului a fost făcut de caporalul Dănuţ Albu, preşedintele Ligii Militarilor Profesionisti.

„Dragi camarazi, cu adâncă părere de rău vă anunţăm că prietenul nostru Cap. Marinescu Ionuţ, militar veteran, marinar pe Fregata F-221 „Regele Ferdinand” ne-a părăsit… Astăzi trebuia sa fie ziua lui şi noi toţi să-l sunăm şi să-i urăm «La multi ani»…. A lăsat în urma lui 2 fetiţe (5 ani şi cea mică 10 luni) şi o soţie îndurerată. Anul trecut fiind în misiune în Mediterană era îngrijorat de sănătatea fetiţei internată în spital… A apelat la noi cei din LMP… iar noi, la domnul ministru Mihai Fifor… Fetiţa s-a făcut bine”, a scris caporalul Dănuţ Albu, pe Facebook.

Citiți și:  Dictatura sanitară, impusă cu cea militară? Proiect MApN: Poliția Militară va avea drepturi asupra populației civile în timpul stării de alertă sau a stării de urgență

Militarul Ionuţ Marinescu ar fi fost plimbat de la un spital la altul, fără a primi un diagnostic

Din spusele apropiaților, caporalul Ionuţ Marinescu a fost plimbat de la un spital la altul, fără a primi un diagnostic, el fiind suspect de hepatită, scrie Adevărul.

Înainte de a muri, Ionuț le-ar fi spus colegilor săi că se simte bine și că vrea să meargă acasă pentru a-și sărbători ziua de naștere alături de familie.

Tânărul a făcut, însă, stop cardiac şi s-a stins la Spitalul de Boli Infecțioase.

Ințial, Ionuț Marinescu a cerut ajutorul medicilor de la Spitalul Militar. Aceștia l-au trimis la Spitalul Județean Constanța și de acolo a ajuns la Spitalul de Boli Infecționase.

Citiți și:  Dictatura sanitară, impusă cu cea militară? Proiect MApN: Poliția Militară va avea drepturi asupra populației civile în timpul stării de alertă sau a stării de urgență

Familia, colegii și prietenii așteaptă rezultatul autopsiei pentru a afla ce de a murit Ionuț.

Cei care vor să ajute familia îndoliată o pot face donând bani în contul R069INGB0000999901001582 al cărei titular este Maria Iacob.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU