DOLIU IN ARMATA ROMANA. Un militar de pe fregata „Regele Ferdinand” a murit de ziua lui, după ce a fost plimbat între spitale

Durere imensă în prag de Crăciun, pentru familia unui tânăr caporal, militar pe fregata „Regele Ferdinand”.

Ionuţ Marinescu, tatăl a două fetiţe, a murit cu doar câteva ore înainte de a împlini vârsta de 36 de ani.

Anunţul morţii militarului a fost făcut de caporalul Dănuţ Albu, preşedintele Ligii Militarilor Profesionisti.

„Dragi camarazi, cu adâncă părere de rău vă anunţăm că prietenul nostru Cap. Marinescu Ionuţ, militar veteran, marinar pe Fregata F-221 „Regele Ferdinand” ne-a părăsit… Astăzi trebuia sa fie ziua lui şi noi toţi să-l sunăm şi să-i urăm «La multi ani»…. A lăsat în urma lui 2 fetiţe (5 ani şi cea mică 10 luni) şi o soţie îndurerată. Anul trecut fiind în misiune în Mediterană era îngrijorat de sănătatea fetiţei internată în spital… A apelat la noi cei din LMP… iar noi, la domnul ministru Mihai Fifor… Fetiţa s-a făcut bine”, a scris caporalul Dănuţ Albu, pe Facebook.

Militarul Ionuţ Marinescu ar fi fost plimbat de la un spital la altul, fără a primi un diagnostic

Din spusele apropiaților, caporalul Ionuţ Marinescu a fost plimbat de la un spital la altul, fără a primi un diagnostic, el fiind suspect de hepatită, scrie Adevărul.

Înainte de a muri, Ionuț le-ar fi spus colegilor săi că se simte bine și că vrea să meargă acasă pentru a-și sărbători ziua de naștere alături de familie.

Tânărul a făcut, însă, stop cardiac şi s-a stins la Spitalul de Boli Infecțioase.

Ințial, Ionuț Marinescu a cerut ajutorul medicilor de la Spitalul Militar. Aceștia l-au trimis la Spitalul Județean Constanța și de acolo a ajuns la Spitalul de Boli Infecționase.

Familia, colegii și prietenii așteaptă rezultatul autopsiei pentru a afla ce de a murit Ionuț.

Cei care vor să ajute familia îndoliată o pot face donând bani în contul R069INGB0000999901001582 al cărei titular este Maria Iacob.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *