DOLIU IMENS în lumea muzicii! Un CELEBRU pianist a murit


„Iubitul nostru Conway a murit duminică seară. Membru al Bad Seeds de aproximativ trei decenii, irascibil, amuzant, sentimental, blând, onest şi unic – a fost toate aceste lucruri şi, literalmente, «a avut darul unei voci de aur»”.

Mesajul a continuat: „Într-o noapte de beţie, la patru dimineaţa, în barul unui hotel din Koln, Conway s-a aşezat la pian şi ne-a cântat «Streets of Laredo», în stilul lui dulce, melancolic, şi a oprit lumea pentru un moment. Nu a fost niciun ochi uscat în încăpere. Rămas bun, Conway, nu este niciun ochi uscat în încăpere”.
Australianul Conway Savage s-a alăturat The Bad Seeds pentru a şaselea album, „The Good Son”, şi şi-a adus aportul la următoarele discuri, între care „Murder Ballads”, „The Boatman’s Call”, „Abattoir Blues/The Lyre of Orpheus” şi „Dig, Lazarus, Dig!!!”.

Născut pe 27 iulie 1960, el a început să cânte la pian în adolescenţă. A cântat alături de toboşarul Jim White în grupul Happy Orphans, iar înainte de Bad Seeds, în Feral Dinosaurs, Dust on the Bible şi Dave Last and the Legendary Boy Kings.

Ultima sesiune de înregistrări la care a participat Savage alături de Bad Seeds a fost pentru albumul „Push the Sky Away” (2013).

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *