Doliu imens in lumea filmului. A MURIT o actriță legendară care a marcat istoria filmului

Doliu imens în cinematografie! O actriță legendară, care a marcat mai multe generații prin rolurile ei, a încetat din viață. A trăit o adevărată dramă în ultimele sale zile de viață.

America este în stare de șoc. Una dintre cele mai mari actrițe, care a marcat istoria filmului, a încetat din viață. Decesul său i-a lăsat fără cuvinte pe milioane de fani.

Decesul momentului la Hollywood
Este vorba despre celebra actriță din seria James Bond: A View to a Kill, Tanya Roberts. Aceasta a murit la vârsta de 65 de ani. Actrița Tanya Roberts, care a jucat un rol important într-unul din filmele cu James Bond și care a apărut în serialul TV „That 70s show”, dar și în alte filme de la Hollywood, a decedat la vârsta de 65 de ani.

Carieră fabuloasă a Tanyei Roberts
Cariera sa de la Hollywood se întinde pe mai bine de trei decenii. De-a lungul timpului, Tanya Roberts a avut parte de mai multe apariții spectaculoase atât în filmele americane, cât și în numeroase seriale TV. Primele producții în care a jucat și Tanya au avut loc în anii 1980. A debutat cu apariția în finalul sezonului din „Îngerii lui Charlie”, o peliculă foarte cunoscută din SUA care a atras milioane de fani.

Apoi, s-a alăturat grupului de „fete din James Bond”. în 1985 a interpretat rolul geologului Stacey Suttot din James Bond: A view to a Kill. De altfel, acesta a fost și ultimul film care l-a avut pe Roger Moore în rolul Agentului 007.

Alte apariții notabile din cariera sa includ un rol primit în pelicula „That 70s show” în care a jucat-o pe Midge Pinciotti, dar nu este de neglijat nici filmul clasic „The Beastmaster” sau „Sheena: Regina Junglei”.

Cauzele decesului Tanyei Roberts
„Tanya Robert a fost internată la un spital încă din data de 24 decembrie 2020, după ce s-a prăbușit la pământ în mod neașteptat în timp ce-și plimba câinii”, a declarat agentul ei de publicitate, Mike Pingel. Cauza morții sale nu a fost încă făcută publică, dar același agent a mai declarat că nu are legătură cu Covid-19.

Tanya s-a născut la New York sub numele de Victoria Leigh Blum. S-a căsătorit cu scenaristul Barry Roberts în anii 1970 și împreună s-au mutat în Los Angeles pentru a avansa în cariera lor de la Hollywood. Au stat căsătoriți până în anul 2006 când Barry Roberts a murit. Cei doi nu au avut niciodată copii, scrie ABC7.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *