Doliu imens in lumea filmului. A MURIT o actriță legendară care a marcat istoria filmului

Doliu imens în cinematografie! O actriță legendară, care a marcat mai multe generații prin rolurile ei, a încetat din viață. A trăit o adevărată dramă în ultimele sale zile de viață.

America este în stare de șoc. Una dintre cele mai mari actrițe, care a marcat istoria filmului, a încetat din viață. Decesul său i-a lăsat fără cuvinte pe milioane de fani.

Decesul momentului la Hollywood
Este vorba despre celebra actriță din seria James Bond: A View to a Kill, Tanya Roberts. Aceasta a murit la vârsta de 65 de ani. Actrița Tanya Roberts, care a jucat un rol important într-unul din filmele cu James Bond și care a apărut în serialul TV „That 70s show”, dar și în alte filme de la Hollywood, a decedat la vârsta de 65 de ani.

Carieră fabuloasă a Tanyei Roberts
Cariera sa de la Hollywood se întinde pe mai bine de trei decenii. De-a lungul timpului, Tanya Roberts a avut parte de mai multe apariții spectaculoase atât în filmele americane, cât și în numeroase seriale TV. Primele producții în care a jucat și Tanya au avut loc în anii 1980. A debutat cu apariția în finalul sezonului din „Îngerii lui Charlie”, o peliculă foarte cunoscută din SUA care a atras milioane de fani.

Apoi, s-a alăturat grupului de „fete din James Bond”. în 1985 a interpretat rolul geologului Stacey Suttot din James Bond: A view to a Kill. De altfel, acesta a fost și ultimul film care l-a avut pe Roger Moore în rolul Agentului 007.

Alte apariții notabile din cariera sa includ un rol primit în pelicula „That 70s show” în care a jucat-o pe Midge Pinciotti, dar nu este de neglijat nici filmul clasic „The Beastmaster” sau „Sheena: Regina Junglei”.

Cauzele decesului Tanyei Roberts
„Tanya Robert a fost internată la un spital încă din data de 24 decembrie 2020, după ce s-a prăbușit la pământ în mod neașteptat în timp ce-și plimba câinii”, a declarat agentul ei de publicitate, Mike Pingel. Cauza morții sale nu a fost încă făcută publică, dar același agent a mai declarat că nu are legătură cu Covid-19.

Tanya s-a născut la New York sub numele de Victoria Leigh Blum. S-a căsătorit cu scenaristul Barry Roberts în anii 1970 și împreună s-au mutat în Los Angeles pentru a avansa în cariera lor de la Hollywood. Au stat căsătoriți până în anul 2006 când Barry Roberts a murit. Cei doi nu au avut niciodată copii, scrie ABC7.

Sursa: capital.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *