DOLIU. FLORIN PIERSIC A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT

Florin Piersic a primit o veste devastatoare noaptea trecută, care i-a adus multă suferință, iar când și-a putut găsi cuvintele de durere, marele actor a împărtășit câteva dintre gândurile sale. Fanii maestrului i-au transmis imediat mesaje de condoleanțe.

În vârstă de 83 de ani, Florin Piersic a aflat azi-noapte că actrița Ilinca Tomoroveanu a pierdut lupta pentru viață după ce a fost diagnosticată cu o boală delicată. Actorul a scris un mesaj emoționant în memoria regretatei artiste alături de care a jucat de mai multe ori și cu care avea o relație apropiată. El i-a transmis un gând bun și soțului Ilincăi Tomoroveanu, care este îngenuncheat de durerea pierderii femeii iubite.

“Da, da, știu! Am auzit de atâtea ori că moartea face parte din viață… doar mă trag dintr-o familie de preoți… dar, vă rog, vă rog să mă iertați că nu pot, nu vreau să învăț această lecție! Timpul vindecă orice rană?! Nu-i adevărat! Învățăm să trăim cu durerea de a fi pierdut pe cineva drag, într-o lume nouă care ne devine tot mai rece, tot mai străină. Ilinca, minunata mea parteneră și prietenă, «căprioara» scenei Teatrului Național, ce tare aș vrea ca cineva să îmi scrie că nu-i adevărat că tu nu mai ești, că a fost o glumă sinistră, îngrozitoare!… aștept, dar vorbele astea nu vin… Ai debutat alături de mine în «Moartea unui Artist», ai fost sora mea, Oana, în «Apus de soare», unde am avut amândoi privilegiul de a fi alături pe scena cu marele George Calboreanu, dar mai ales, ai fost minunată mea Katie, în «Heidelberg-ul de altadătă». Traian Stănescu, partenerul tău de scenă, dar și de viațp, spunea așa: «În tot teatrul românesc, nu există pereche mai frumoasă ca Ilinca și Florin». Te-am iubit, Ilinca în toate aparițiile tale pe scenă alături de mine și de toți colegii noștri minunați. Te iubesc și astăzi și voi iubi mereu amintirea ta. Sufăr grozav la gândul că tu nu mai ești. Dragul meu Traian, te îmbrățisez ca pe un frate, te țin aproape de inima mea, pentru că știu cât de mult ți-ai iubit soția! Toate lacrimile din sufletul meu, nu pot alina pierderea Ilincăi Tomoroveanu” este mesajul scris de Florin Piersic pe pagina lui oficială de Facebook.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *