DOLIU: Dăncilă este în stare de șoc! Clipe teribile pentru fostul premier

Sunt clipe teribile pentru Viorica Dăncilă.

După ce a pierdut pe linie în politică, fostul premier este acum în doliu. Una dintre cele mai apropiate persoane de sufletul lui Dăncilă a încetat din viață. Știrea a produs un șoc enorm în sânul familiei fostului premier.

Viorica Dăncilă a pierdut totul în doar câteva săptămâni. După ce a fost dată afară din Guvern, Dăncilă a pierdut categoric și alegerile prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis. Șocul nu s-a terminat. Ca orice candidat PSD care a pierdut la prezidențiale, Dăncilă a fost sacrificată și din fruntea partidului. Marcel Ciolacu i-a luat fața și este noul președinte interimar al social democraților.

Citiți și:  Dăncilă RABUFNESTE. Acuzatii grave impotriva lui Liviu Dragnea

Doliu în familia lui Dăncilă

După ce a pierdut pe linie în politică, Dăncilă are ari probleme și în familie. Se pare că a fost un 2019 de coșmar pentru fostul premier. Acum a primit vestea că și-a pierdut mătușa. Nenorocirea a lovit-o din nou pe Viorica Dăncilă!

Singura mătușă din partea mamei Vioricăi Dăncilă a încetat din viață. Femeia nu avea copii, așa că era foarte atașată de Viorica Dăncilă, la care ținea ca la propriul său copil. Mai mult, Dăncilă a găzduit-o pe mătușa ei chiar în apartamentul său, în ultimii ani și avea grijă ca totul să fie bine pentru ea.

Citiți și:  PSD, acuzaţii GRAVE: Guvernul Cîțu pune la cale cel mai mare JAF din istoria modernă a țării

Fostul premier al României se va ocupa de toate pregătirile de înmormântare. Va avea grijă ca mătușa ei să fie condusă pe ultimul drum cu toate tradițiile și obiceiurile locului. Femeia a murit mândră de nepoata sa, pe care a văzut-o intrând în cărțile de istorie, după ce a devenit primul premier femeie al României.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile