DOLIU. A MURIT un GENIU al unei CELEBRE CASE DE MODA


Luigi Massi a murit marți, la Milano, la vârsta de doar 56 de ani. Potrivit presei italiene, decesul ar fi survenit din cauza unui atac de cord.

Marele designer a lucrat pentru Versace timp de 33 de ani. El a îmbrăcat celebrități internaționale pe covorul roșu, cum ar fi Uma Thurman, Angelina Jolie, Lady Gaga, Jennifer Lopez, Amal Clooney sau Kendal Jenner, dar şi soţii de preşedinţi.

Pentru a-i onora memoria, Uma Thurman a postat un videoclip pe contul ei de Instagram, în timp ce aprinde o lumânare în biserică cu titlul: „Mi-a fost dor de tine, Luigi”.

Pentru mulți Massi a fost adevăratul geniu al Casei de modă pe care Donatella Versace a moștenit-o de la fratele ei, Gianni Versace, după moartea tragică a celebrului designer.

Dar nu numai vedetele de la Hollywood au fost îmbrăcate de marele designer, ci şi soţii de preşedinţi, printre care fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.