DOLIU. A MURIT pe scena in timp ce sustinea un numar de stand-up!


Vesti triste pentru fanii lui! Actorul de stand-up comedy a murit in timpul unui spectacol. Se afla in barul Atic din Bicester unde avea un numar.

Ian Cognito a murit in timp ce sustinea un numar de stand-up! A cazut in fata publicului, informeaza Dailymail.co.uk. Initial, oamenii au crezut ca este o gluma. Cu 10 minute inainte sa i se faca rau si sa cada in fata publicului, a glumit despre ‘cum ar fi sa fac un infarct acum si sa ma trezesc vorbind galeza?’

Numarul de stand-up comedy al actorului britanic a avut loc in barul Atic din Bicester. Acesta a avut pe scena un scaun unde se mai odihnea. La un moment dat, Ian Cognito a zis ‘Cum ar fi sa fac un infarct acum?’ A glumit si toti au ras, evident.

La 10 minute de la gluma, i s-a facut rau. Ian Cognito s-a intins pe scaun si a stat asa timp de 5 minute. Nimanui nu i s-a parut ciudat sau suspect deoarece Ian Cognito tocmai facuse gluma macabra. Dar, de fapt, inima lui ceda in acele momente.
Toti radeau fara sa isi dea seama ca, de fapt, actorul de comedie e in stare grava. Cand au vazut ca nu se misca, cei din bar care s-au ocupat de organizarea evenimentului s-au dus la el. Au vazut ca e letargic si au sunat de urgenta la ambulanta.

Ambulanta a ajuns la bar putin dupa ora 22.00. Din pacate, nu l-au mai putut salva. Ian Cognito a murit in timp ce sustinea un numar de stand-up, intr-un bar. Colegii sai de breasla din Anglia si nu numai au adus zeci de tributuri in memoria lui Ian, pe paginile lor de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.