“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Doinița Oancea, vară cu vacanțe și filmări. Ce a pățit în drum spre Bulgaria. „Am avut o peripeție”. EXCLUSIV

Doinița Oancea, despre noutățile seoznului 2 din Lia – Soția soțului meu

La ce surprize să se aștepte fanii de la sezonul 2 din „Lia – Soția soțului meu”? 

Vă zic atât. Am citit toate episoadele scrise până la momentul ăsta. Vă spun că o să fie un sezon bombă, forță, cu mult suspans, cu multă acțiune, cu tot felul de întâmplări neașteptate, cu tot felul de reacții neașteptate ale personajelor. Cei care au urmărit „Lia” până acum ar trebui să o facă și de acum încolo. Cu siguranță, o să le placă mult ce o să se întâmple. 

Personajul tău trece prin niște schimbări? Că știm că are o situație mai complicată.  

Personajul, Găbița mea, trece și ea prin tot felul de chestii și inclusiv cuplul o să treacă prin tot felul de chestii. Trebuie neapărat să vă uitați. Nu pot să vă spun mai mult. O să fiți foarte surprinși de tot ce o să se întâmple.  

Ce e cel mai greu pentru tine în interpretarea Găbiței? 

La momentul ăsta, absolut nimic. La început, am avut niște contradicții personale cu personajul pe care îl interpretam. Până la urmă, am reușit să îi găsesc dreptatea. Ea nu este un personaj pozitiv, dar oamenii o iubesc foarte mult, în ciuda faptului că nu este un personaj pozitiv. Asta înseamnă că reușesc să fac niște lucruri așa cum trebuie ca oamenii să vadă și, în ciuda faptului că ea nu face cele mai ortodoxe lucruri, oamenii tot s-o iubească.  

doinita-oancea-vara-cu-vacante-si-filmari.-ce-a-patit-in-drum-spre-bulgaria.-am-avut-o-peripetie.-exclusiv-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Pentru că luptă cumva pentru ceea ce-și dorește cu adevărat și pentru a-și salva căsnicia… 

Tot ce face ea face nu pentru că este o femeie rea și pentru că este o femeie rănită și o femeie care iubește. Cred că atunci când iubirea e motorul din spatele acțiunilor, oamenii mai pot trece cu vederea anumite lucruri. Și ea, de fapt, de foarte multe ori spune lucrurilor pe nume. Adică este personajul ăla din casă care nu este diplomat și îți spune verde în față fix ceea ce crede, lucru pe care celelalte personaje nu îl fac.  

Doinița Oancea, vacanță cu peripeții 

Cum a fost pentru tine vara asta? Cu vacanțe, cu proiecte… 

A fost una plină, cu vacanță… Mă rog, toată perioada de vacanță mi-am petrecut-o la mare și a fost o vară pe gustul meu. Am fost pe unde am putut să mă duc. Au fost vacanțe neprogramate, că eu sunt mai spontană de fel. Adică, am luat vacanță de la filmări, am stat vreo două zile și am început. Prima dată m-am dus în Mamaia, după aia am venit acasă. Apoi, m-am dus în Vamă, apoi am venit acasă, după m-am dus în Bulgaria, după am venit acasă, iar apoi am mers în Grecia și dup-aia am început filmările.  

Ai întâmpinat ceva peripeții? 

Câteodată. Ba că n-am găsit cazare, ba că le iau mai scumpe… mă rog, tot felul de chestii. Pe drumul spre Bulgaria, am avut o peripeție. Nu am fost singură. Am fost cu o gașcă de prieteni. S-a întâmplat o chestie la mașină. Fix ce intrasem în vamă. Am făcut câțiva pași, dacă pot să zic așa, cu mașina, după care a trebuit să ne întoarcem pentru că era periculos. Mașina nu mai putea merge și a trebuit să ne întoarcem, să ne oprim în Giurgiu, să facem rost de o mașină. Am închiriat una, am lăsat mașina cealaltă în Giurgiu, ne-am mutat toate bagajele în altă mașină, ca să ne vedem de vacanță liniștiți.  

Eu nu am vrut să mă enervez absolut deloc. Sunt o persoană care de obicei se enervează pe întâmplări de genul, dar am zis că avem și noi ce să povestim. „Băi, fiți atenți ce ni s-a întâmplat! Ni s-a întâmplat asta.” A fost interesant. Nu a fost chiar simplu să găsim o mașină duminica, dar a fost OK.  

doinita-oancea-vara-cu-vacante-si-filmari.-ce-a-patit-in-drum-spre-bulgaria.-am-avut-o-peripetie.-exclusiv-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ce planuri de viitor mai ai? Mai ai alte proiecte în care ești implicată? 

Da, școala mea de actorie. Deschid porțile unor noi cursanți. Pe 23 septembrie o să deschid grupe noi. Până la momentul respectiv, iau înscrieri. Lucrez cu copii și tineri, cu vârste între 6 și 17 ani.  

Cred că se bucură să te aibă ca profesoară.  

Să știi că da. Să știi că eu mă încarc foarte mult de la ei, le simt emoțiile în prima zi în care vin, emoțiile și starea aia de „nu știu unde am venit, cum o să fim tratați, ce o să se întâmple, cum se poartă Doinița Oancea cu noi” și după ce mă cunosc și avem primul curs, vreau să spun că la fiecare ședință vin cu brațele deschise, vin super încântați. Lucrăm foarte bine pentru că le place foarte mult. Eu am un stil personal. Secretele mele, pe care nu le dezvălui neapărat, și copiilor le place, tinerilor le place. Și adulții mi-au cerut. Am făcut, la un moment dat, și câteva ateliere individuale pentru adulți, dar nu curs. Probabil că am să fac și asta. La finalul cursurilor cu copii, fac scurtmetraje cu fiecare grupă în parte. Le scriu eu scenariul, le regizez, repetăm o perioadă înainte, după care avem zilele de filmare.  

Doinița Oancea, sfaturi pentru cei pasionați de actorie 

Ce sfat ai pentru cineva care e pasionat de actorie și vrea să facă ceva în sensul ăsta? 

Știi, e vorba aia: încearcă marea cu degetul. Fă un pas, vezi cum te simți, ce sentiment ai când iei contact cu lumea asta, vezi dacă îți place, vezi dacă te regăsești, dacă ți se pare simplu, dacă ți se pare că e foarte la îndemână pentru tine, dacă ți-e natural sau complicat, dacă o joci ca la teatru, dacă poți să-ți accesezi emoțiile. Sunt foarte multe lucruri. 

Pentru tine, a fost ceva nativ, că știu că nu te-ai pregătit pentru job-ul ăsta. 

Da, eu am fost, cum îmi place mie să spun, civil. Eu am venit într-o cu totul altă zonă. Am fost văzută de doamna Ruxandra Ion, chemată la o probă. La proba aia, eu aveam mintea în altă parte, la prima zi de job, care era cu totul în altă zonă. Tocmai mă angajasem asistent manager într-o companie de construcții. Am făcut lucrurile foarte natural, cum mi-au venit și uite-mă astăzi unde sunt. E spun că Dumnezeu m-a luat de mână și m-a dus unde trebuia să ajung. Asta era menirea mea, iar eu nu știam să ajung la ea. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.