Doi tineri, o fată şi un băiat, au fost înjunghiaţi în plină stradă de un „etnic neprecizat”

Un tigan din comuna Şcheia a judeţului Suceava a fost arestat preventiv pentru că a înjunghiat două persoane, în plină stradă.

Incidentul s-a produs în noaptea de 7 spre 8 august, în cartierul Obcini al municipiului Suceava. Victima, Cătălin Melniciuc, din localitatea Stroieşti, se deplasa împreună cu patru prieteni pe strada Slătioarei, dinspre strada Rulmentului.

După ce au trecut de imobilul cu nr. 2A, ei s-au intersectat cu Iulian Constantin Sofrone, de 19 ani, din comuna Şcheia, şi cu Ioana Ana Maria Olan. Ei veneau dinspre strada Bistriţei.

În dreptul unui chioşc metalic, Iulian Constantin Sofrone l-a înjunghiat de mai multe ori pe Cătălin Daniel Melniciuc. Au intervenit pentru a aplana conflictul Ioana Olan şi unul din prietenii persoanei vătămate.

În încăirare tânăra a fost tăiată la piciorul drept, însă chiar şi aşa a reuşit să fugă spre cartierul George Enescu.

Cătălin Daniel Melniciuc a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava fiind diagnosticat preliminar cu plagă înjunghiată flanc abdominal dreapta şi plagă înjunghiată coapsa dreapta.

Atacatorul a fost reţinut de Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „tentativă de omor” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

„Ulterior inculpatul a fost prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, instanţa însuşindu-şi propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. În cauză a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Vezi: VIDEO: O buzoiancă a fost la un pas de a fi LINSATA de rudele unui “etnic neprecizat” care a fost facut sandvis intre doua masini

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *