Doi tineri îndrăgostiţi, din Iaşi, ambii în vârstă de 18 ani, au încercat să se SINUCIDA, împreună, din cauză că familiile lor nu sunt de acord cu povestea lor de dragoste.

Doi îndrăgostiţi din Iaşi au vrut să se sinucidă împreună, într-o pensiune din Suceava.

Doi tineri îndrăgostiţi, din Iaşi, ambii în vârstă de 18 ani, au încercat să îşi pună capăt zilelor, împreună, din cauză că familiile lor nu sunt de acord cu povestea lor de dragoste.

Totul s-a întâmplat, ieri, în jurul orei 12.00, după ce tinerii au plecat de acasă, în urmă cu câteva zile, şi s-au cazat la o pensiune din Suceava.

Ieri, după ce au vorbit la telefon cu părinţii, cei doi tineri au hotărât să se sinucidă împreună, motiv pentru care au ingerat mai multe pastile de paracetamol.

Tânărul a sunat la 112 şi a anunţat că el şi iubita lui au înghiţit mai multe pastile. Echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava s-au deplasat la pensiunea unde cei doi erau cazaţi şi i-au transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Tinerii îndrăgostiţi au ajuns în Unitate de Primiri Urgenţe, fiind diagnosticaţi cu ‘intoxicaţie voluntară medicamentoasă’.

Cei doi au rămas internaţi în spital pentru a primi tratament de specialitate.

Poliţiştii sesizaţi de medici au declanşat o anchetă şi au stat de vorbă cu părinţii tinerilor, notează monitorulsv.ro.

Astfel, anchetatorii au aflat că părinţii nu sunt de acord cu povestea de dragoste pentru că aceştia au plecat de acasă, de mai multe ori, fără să le spună.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *