ȘTIRI BUZAU

Doi tineri arestaţi la Episcopia Buzau, după ce au pus marijuana în cădelniţă: La nici o jumătate de oră după începerea slujbei am observat cum oamenii au început să se tolănească prin strane, să râdă în mod necontrolat la fiecare ”Aliluia, aliluia, aliluia”

mjg

Ceea ce a început ca o glumă era să se termine într-un mod deloc fericit pentru doi tineri din Micro XIV care au fost reţinuţi după ce au reuşit să dea peste cap întreaga slujbă de duminica organizată la Episcopia Buzau, punând marijuana în cădelniţe în plină ceremonie religioasă.

”La nici o jumătate de oră după începerea slujbei am observat cum oamenii au început să se îmbujoreze, să se tolănească prin strane, să râdă în mod necontrolat la fiecare ”Aliluia, aliluia, aliluia” al părintelui, sau să bată ritmat din palme şi să danseze în ritm de gospel la câte un ”Tatăl Nostru”.

Mai mult decât atât, cum încheia câte o cântare preotul, babele băgau două degete în protezele dentare şi fluierau ca la concert la Metallica, cerând bisuri peste bisuri, de-am crezut că am greşit noi incantaţiile şi, în loc să obţinem pogorârea duhului sfânt, rezolvasem deblocarea porţilor iadului”, a declarat Pavnutie Menumorut, iconom stavrofor neatins de efectele drogului din pricina unei viroze rebele ce îi ţinuse nasul plin de poveşti (cea a lui Muc cel Mare plus alte câteva cu Muc cel Mic).

Nasuliei petrecută la Episcopie i-au pus capăt mascaţii, alertaţi prin apel la 112 de către însuşi protagonistul evenimentului, preotul care oficia slujba, acesta mărturisind că nu reacţia oamenilor ci mai degrabă mirosul oarecum familiar a fost acela care l-a alertat.

”Să ştiţi că a fost o slujbă mai înălţătoare ca altele, şi abia acum realizez de ce… Că tot învârteam din cădelniţe şi nu mirosea, al dracu’, deloc a tâmâie, ci a altceva, şi nu-mi dădeam deloc seama. Apoi mi-am amintit că mirosul ăla îl mai întâlniseam de atâtea ori prin internatul seminarului şi prin dormitoarele studenţilor de la Teologie, noaptea, când, după câte o inspecţie pedagogică inopinată, plecam ”pe plin” cu câte-n sac plin cu ţigări, sticle de votcă şi reviste porno!”, le-a declarat preotul reporterilor Trinitas TV.

Revenind la cei doi băieţi cu iniţiativă din Micro XIV, care au dat peste cap întreaga slujbă organizată la Episcopie punând marijuana în cădelniţe, aceştia au fost amendaţi şi eliberaţi în această dimineaţă, după ce le-au povestit poliţiştilor unde anume, în grădina botanică a Episcopiei, se află ghiveciurile cu plantele care i-au fericit peste măsură pe enoriaşi.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.