NOUTATISOCIETATE

Doi TIGANI filmaţi cum BAT FARA MILA UN BATRAN pe stradă. Nimeni nu intervine, deşi este LOVIT CU PICIOARELE de zeci de ori (Video)

bata1

Doi tigani minori au fost filmaţi de un trecător într-o staţie de autobuz din Brăila cum bat un bătrân, cu picioarele, însă nimeni nu intervine.

Cei doi copii tigani îi lovesc fără milă de zeci de ori, iar bătrânul se ascunde într-un colţ, de frică şi nu reacţionează în vreun fel.

Doi puradei bat pe stradă un bătrân, nimeni nu intervine

Polițiștii informează că s-au sesizat din oficiu, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cazul unui bărbat lovit de doi minori, în zona TUG.

Au fost demarate cercetările pentru a-i identifica atât pe copii, cât și pe adultul care a fost lovit de aceştia.

“Urmează să fie desfășurate activități în vederea identificării atât a autorilor, cât și a părții vătămate. Partea vătămată are dreptul să depună plângere pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, în termen de 90 de zile”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila pentru obiectivbr.ro

Tiganii bătăuşi nu par să aibă mai mult de 10 ani

Doi tigani minori, ce nu par a avea mai mult de 10 ani, au fost filmaţi în timp ce loveau cu picioarele un bătrân, pe o stradă din Brăila.

Deşi bărbatul este bătut în plină stradă, în văzul tuturor, nimeni nu intervine.

Poliţiştii au cerut ajutorul populaţiei pentru identificarea minorilor bătăuşi. Dacă aveţi informaţii despre identitatea acestora, sunaţi la 112.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.