Doi români au crezut că a venit sfârșitul omenirii când au văzut etilotestul! L-au confundat cu vaccinul

Acțiunile unor români din Germania sunt demne de un Oscar! Aceștia erau la un pas de leșin după ce au confundat testul de alcoolemie cu vaccinul împotriva COVID-19 chiar de Revelion.

Valea Prahovei a devenit ring de box. Bătăi în plină stradă între zece persoane. De la ce a plecat totul
Românii circulau pe autostrada A3, nodurile rutiere Neutraubling și Regensburg-Ost. După o petrecere pe cinste în seara de Revelion, aceştia au rămas fără benzină şi au încercat să tragă mașina într-o parte. Un alt şofer, care i-a văzut, a anunţat autorităţile. Polițiștii au ajuns la fața locului pentru a îi ajuta pe cei 2 români, dar marea surpriză a fost când au observat că erau beți.

Autoritățile au fost nevoite să le facă testul pentru alcoolemie.

Când au văzut că autoritățile se îndreaptă spre ei cu etilotestul, românii au rămas blocați și nici nu au vrut să audă de așa ceva. Aceștia erau în stare de ebrietate și au confundat testul de alcoolemie cu vaccinul împotriva COVID-19.

Cei doi au acceptat să fie testați, rezultatul fiind de 2,5 la mie în cazul ambilor. Pe lângă starea în care se aflau, autoritățile au realizat că românii nu aveau permis de conducere. Poliţia germană a deschis un dosar penal pe numele celor doi.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *