Doi refugiați AU IZBUCNIT IN LACRIMI …când au aflat că au ajuns, din greșeală, în România

Primii refugiați care au ajuns pe teritoriul României după închiderea de către Ungaria a frontierei cu Serbia au fost doi afgani, prinși de polițiștii de frontieră din Timiș la Beba Veche.

Poliţiştii de frontieră timişeni i-au prins la câţiva metri de frontieră cu Serbia. În momentul în care s-au apucat să-i ia la întrebări, refugiaţii şi-au dat seama că au ajuns în România, au început să plângă.

refugiati_1

„Când au aflat că sunt în România au început să plângă”, a declarat miercuri Mihaela Leș, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră Timișoara.

Potrivit acesteia, cei doi migranți nu voiau să ajungă în România, ci în Ungaria, în drum spre Germania. Acum, ei se află în custodia Poliției de Frontieră Timiș.

Migranţii au fost preluaţi de poliţiştii de frontieră timişeni şi duşi la audieri. Şi în timpul acestora, cei doi fraţi au izbucnit în lacrimi şi le-au explicat poliţiştilor de frontieră că ei nu aveau de gând să ajungă în România, că s-au rătăcit şi credeau că sunt în Ungaria. Printre hohote de plâns, au cerut să fie returnaţi în Serbia.

Cei doi vor predaţi autorităţilor sârbe, în baza tratatului de readmisie, şi, cel mai probabil, odată ajunşi în ţară vecină, vor caută o altă cale de a intră în Ungaria.

Ei sunt primii refugiaţi care pătrund în spaţiul românesc de la începutul exodului către Germania al imigranţilor, venind dinspre Grecia, pe ruta Macedonia-Serbia-Ungaria-Austria-Germania. Punctul de frontieră Horgos-Roszke, principalul punct de trecere între Serbia și Ungaria și punct de intrare în Uniunea Europeană, a fost închis.

VEZI SI: ATENTIE! IMAGINI SOCANTE! Cetateni germani ATACATI de refugiati sirieni!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Anonim PATRIOT
Anonim PATRIOT
5 ani in urma cu

Cu siguranta de frica au plans! NOI SUNTEM ROMANI !!!

Flo
Flo
5 ani in urma cu

De ciudă au plâns …săracii oameni !

gigi
gigi
5 ani in urma cu

au plans ca au ajuns in romanica?foarte bine ,sa se duca la germanica ca noi suntem saraci ,))))))sa vina la mine ca i primesc pe toti la cules ,dar astia sunt musulmani si nu au voie sa bea)))))))lasa ca beau eu si ptr ei ,Nu sunt rasist dar eu vreau sa se intoarca romanii in tara nu maimutele astea,