Doi redardati! Un candidat PSD a scos CUTITUL la un candidat PNL

În febra alegerilor locale 2020, în Vrancea, un simpatizant liberal din Slobozia Bradului susține că ar fi fost amenințat cu cuțitul de un candidat din partea social-democraților.

Poliția vrânceană s-a autosesizat după ce simpatizantul PNL a făcut plângere că că ar fi fost ameninţat cu cuţitul de un candidat al Partidului Social Democrat din localitate.

„Luni, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Slobozia Bradului au fost sesizaţi de un bărbat din localitate despre faptul că în cursul zilei de ieri ar fi fost ameninţat de o persoană cunoscută. Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, Lidia Braşoveanu.

PNL Vrancea susține că acest simpatizat al liberalilor de la Slobozia Bradului a fost amenințat cu cuțitul într-o spălătorie.

„Ion M., candidat pe listele PSD Vrancea la alegerile locale din 27 septembrie, a ameninţat cu un cuţit ieri, 6 septembrie, un simpatizant al PNL Filiala Vrancea. Incidentul reprobabil s-a produs în incinta unei spălătorii auto de pe raza comunei Slobozia Bradului, acolo unde simpatizantul liberal a fost agresat şi s-a temut pentru viaţa sa”, au transmis liberalii într-un comunicat de presă.

Însă, în urma acestui episod, primarul din localitate a afirmat că pe listele de candidaţi ai PSD pentru Consiliul Local nu există nicio persoană cu acest nume.

„Nu există niciun candidat pe listele noastre cu acest nume. În plus, nu am cunoştinţă că un asemenea incident s-ar fi petrecut pe raza comunei noastre”, a declarat, pentru AGERPRES, primarul Iulian Dumitru.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *