Doi politisti au mancat o bataie sora cu moartea dupa ce au indraznit sa strice petrecerea unor tigani

Doi poliţişti din Brăila au fost bătuţi de mai mulţi bărbaţi şi au ajuns la spital, noaptea trecută, după ce au fost chemaţi de vecinii agresorilor tigani care dădeau o petrecere.

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, în cartierul Chercea din Brăila.

În jurul orei 22.30, mai mulţi oameni care locuiesc pe strada Victor Vâlcovici au sunat la 112 pentru a reclama faptul că în zonă este o petrecere şi nu se pot odihni din cauza gălăgiei.

Un echipaj al Poliţiei Brăila, format din doi poliţişti, a bătut la uşa petrecăreţilor şi i-au cerut proprietarului să se legitimeze.

Bărbatul a început să îi înjure pe poliţişti şi a devenit violent, motiv pentru care agenţii au încercat să îl imobilizeze.

Citiți și:  [ PERFORMANȚĂ! AUR convinge țiganii să se deporteze singuri. Țiganul transexual Lerca anunță că pleacă din țară ]

În ajutorul bărbatului au sărit şi alte persoane aflate în locuinţă, astfel că cei doi poliţişti au fost bătuţi cu pumnii şi cu picioarele.

Mai mult, în timpul scandalului, unul dintre poliţişti a rămas fără staţie, aceasta fiind furată de unul dintre agresori.

Agenţii au cerut ajutorul colegilor, iar la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de Poliţie.

Bărbaţii violenţi au fost imobilizaţi şi transportaţi la sediul IPJ Brăila pentru audieri, acolo unde au fost reţinuţi pentru ultraj, notează obiectivbr.ro.

Cât despre cei doi poliţişti, aceştia au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila.

Cei doi au primit îngrijiri medicale, iar unul dintre ei a rămas internat pentru mai multe investigaţii.

Citiți și:  Iohannis și epoca sa de (h)AUR(r)

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile