fbpx
NATIONALNOUTATISOCIETATESTIRI

Doi poliţişti aflaţi în timpul liber au prins un TIGAN ce tocmai tâlhărise o femeie

sv-tigan2

Doi politisti aflati in timpul liber au prins un tigan ce furase poseta unei femei in varsta de 66 de ani in plina strada. Silviu Padureanu si Doru Ureche, agenti sefi, l-au imobilizat pe talhar cu o curea, chiar in curtea Spitalului Judetean Suceava.

Incidentul s-a petrecut ieri, in jurul orei 13, pe strada Teilor din Suceava. Purtatorul de cuvant al IPJ Suceava, agentul de politie Anca Badale, a decarat:

“Agentul sef Silviu Paduraru de la Politia municipiului Suceava, fiind in timpul liber, pe strada Teilor din municipiul Suceava, s-a autosesizat cu privire la faptul ca o persoana de sex feminin cerea ajutorul prin strigate. Politistul a observat un tanar de etnie rroma cu o poseta in mana, a plecat in urmarirea acestuia, solicitand in acelasi timp, telefonic, ajutorul unui echipaj de politie aflat in zona. In curtea Spitalului Judetean Suceava, agentul sef Silviu Paduraru, impreuna cu agentul sef Doru Ureche de la Serviciul pentru Actiuni Speciale Suceava, aflat de asemenea in timpul liber, au reusit sa-l imobilizeze pe suspect”. Talharul a fost identificat in persoana lui Ilie Robert Bozomala, de 18 ani, din comuna Scheia, un individ cu antecedente penale. Asupra sa a fost gasita poseta care i-a fost furata Margaretei M., de 66 de ani, din Suceava.”

sv-tigan1

Conform martorilor, tiganul pur si simplu a rupt poseta de pe umarul femeii, a luat-o la fuga, insa s-a oprit pentru a umbla prin geanta dupa portofel.  Victima, aflata in stare de panica, a inceput sa strige, fiind auzita de politistul Silviu Paduraru, aflat in timpul liber. Acesta a plecat in urmarirea hotului, reusind sa-l prinda in curtea Spitalului Judetean Suceava, cu ajutorul colegului sau de la Serviciul de Actiuni Speiale, agentul sef Doru Ureche, unde l-au pus la pamant si l-au imobilizat cu ajutorul unei curele. In scurt timp la fata locului a ajuns si o masina de politie, tiganul fiind incatusat si dus la sectia de Politie pentru audieri. Pe numele lui a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de talharie.

Redactia Nationalisti.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.