Doi jandarmi spun adevărul: ”Frumoasă revolta oamenilor, dar au furat alții totul! Păcat!”

DOI-JANDARMI-DIN-ROMÂNIA

Cântărețul Alin Dincă de la formația Trooper România a postat un mesaj ȘOCANT pe Facebook în care spune că i-a auzit pe doi jandarmi spunând adevărul.

Redăm mai jos textul integral pe care l-a postat Alin pe Facebook.

Ieri seară, la Universitate, doi jandarmi spuneau fix așa:

“A fost frumoasă revolta oamenilor în primele două zile. Ne-a plăcut și nouă! Atunci chiar se vedea că se încearca o schimbare. Acum… au furat alții totul. Păcat.”

Și mare dreptate au. În România nu s-a schimbat nimic! Nimic! În fiecare zi părinții îsi duc copiii la groapă, în fiecare zi băieții ăștia deștepti ne mint și ne manipulează, în fiecare zi inventează tot felul de diversiuni care să distragă atenția… curand o să vină luna decembrie. Nu o să mai fie nimeni cu capul către nicio revoltă/schimbare/revoluție/durere/frustrare… doar părinții care așteptau ca de Crăciun să aibă și un copil acasă… și nu mai au! Ei or să sufere teribil. Restul… nu prea!

Acum vin cei de sus cu tot felul de improvizații… că opresc căldura, că va crește euro pâna la nu știu ce nivel, că nu mai sunt bani de pensii… și cumva spun ei este tot vina noastră. Păi nu am destabilizat noi totul? Asta spun jegosii… or să ne țina în șah pentru 2, 3 luni, apoi vor continua să fure, să mintă, să fie prieteni cu toți interlopii și cămătarii, să taie pădurile, să vândă resursele pe sume de căcat, să ne vândă pe noi și în final de la 1 ianuarie poate scot la vânzare și acțiuni de țară. Cică așa a ieșit Argentina din criză. Deci sa vândă tot.

Ce o sa facem noi? O sa stăm în casă. E prea frig afară. Mult prea frig pentru viitorul copiilor. Lasă că or să se descurce și ei cum ne-am descurcat și noi. Or să înoate prin umilință, prin teroare, prin săracie, prin prostie, prin mizerie și printr-o țară care nu mai știu dacă este a lor sau nu.

Alin Coiotu’ Dinca

TRAGIC dar adevărat!

67 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU