Doi jandarmi spun adevărul: ”Frumoasă revolta oamenilor, dar au furat alții totul! Păcat!”

DOI-JANDARMI-DIN-ROMÂNIA

Cântărețul Alin Dincă de la formația Trooper România a postat un mesaj ȘOCANT pe Facebook în care spune că i-a auzit pe doi jandarmi spunând adevărul.

Redăm mai jos textul integral pe care l-a postat Alin pe Facebook.

Ieri seară, la Universitate, doi jandarmi spuneau fix așa:

“A fost frumoasă revolta oamenilor în primele două zile. Ne-a plăcut și nouă! Atunci chiar se vedea că se încearca o schimbare. Acum… au furat alții totul. Păcat.”

Și mare dreptate au. În România nu s-a schimbat nimic! Nimic! În fiecare zi părinții îsi duc copiii la groapă, în fiecare zi băieții ăștia deștepti ne mint și ne manipulează, în fiecare zi inventează tot felul de diversiuni care să distragă atenția… curand o să vină luna decembrie. Nu o să mai fie nimeni cu capul către nicio revoltă/schimbare/revoluție/durere/frustrare… doar părinții care așteptau ca de Crăciun să aibă și un copil acasă… și nu mai au! Ei or să sufere teribil. Restul… nu prea!

Acum vin cei de sus cu tot felul de improvizații… că opresc căldura, că va crește euro pâna la nu știu ce nivel, că nu mai sunt bani de pensii… și cumva spun ei este tot vina noastră. Păi nu am destabilizat noi totul? Asta spun jegosii… or să ne țina în șah pentru 2, 3 luni, apoi vor continua să fure, să mintă, să fie prieteni cu toți interlopii și cămătarii, să taie pădurile, să vândă resursele pe sume de căcat, să ne vândă pe noi și în final de la 1 ianuarie poate scot la vânzare și acțiuni de țară. Cică așa a ieșit Argentina din criză. Deci sa vândă tot.

Ce o sa facem noi? O sa stăm în casă. E prea frig afară. Mult prea frig pentru viitorul copiilor. Lasă că or să se descurce și ei cum ne-am descurcat și noi. Or să înoate prin umilință, prin teroare, prin săracie, prin prostie, prin mizerie și printr-o țară care nu mai știu dacă este a lor sau nu.

Alin Coiotu’ Dinca

TRAGIC dar adevărat!

3 comments

  1. extraordinar. niste jandarmi sunt revoltati. culmea , sunt acei jandarmi care dau cu pulanul in oameni cand seful da ordine. cata ipocrizie. CATA IPOCRIZIE!!!! ia sa intoarca pulanul impotriva sefilor. cu riscul de a-si pierde locul de munca, insa macar sa ramana cu coloana vertrebrala. nu se poate asta nu-=i asa ? pentru ca nu il mai angajeaza nimeni. nu mai are nicio specializare decat aia de a primi ordine si de a le respecta fara sa-si foloseasca nici macar o secunda creierul. noi iesim in strada sa ne opunem sistemului iar ei ne bat. jeguri!!!! va promit, si nu sunt singurul, ca daca nu se rezolva ceva in urmatoarea perioada, va iesi razbel. nimen inu vrea asta asa ca dragilor politicieni, luati aminte…… nu ne impingeti sa facem ceva ce vom regreta si noi si voi. acum e momentul sa ne aratati , nu doar sa ne explicati, cum e cu democratia asta.

  2. Bai.. Nu va mai chinuiti, generatia din ziua de azi e la pamant, iar eu fac parte din ea,pana sa plec departe de parinti si de casa eram la fel de prost si orb,le-au dat calculator,smartWoace/foane feisbuci,sunt cumparati si tinerii fara sa.si dea seama,98% dintre tineri nici nu realizeaza ce se intampla,aud sau citesc de la altii insa habar n-au ce zici(sunt mai atenti la eventurile de pe metin).Parintii nu au timp saracii sa faca ceva pentru ca muncesc pana cad din picioare pentru copiii lor orbi,pe un salariu infect.Bunicii…majoritatea la tara nici nu stiu pe ce planeta se afla,iar cei culti(intelepti) nici nu sunt bagati in seama.Guvernantii vand tara bucata cu bucata in fata noastra.Nu te mai chinuii romane, stai acasa, mai bn te duci la munca decat la revolta.E prea tarziu sa schimbati ceva.Adio romane!Sunteti deja bagati in groapa.Asa si meritati.Sa va vad cat mai indurati,oi ce sunteti.Poate avem noroc si se mai naste un Antonescu,altfel ..'Culca-te Romane!'.Pana atunci vedeti ce mai dati la Americani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *