Doi hingheri de „hetnie” şi un iubitor de animale s-au încăierat pentru un câine. Apărătorul patrupedului spune că a primit o bâtă în cap

Poliţia a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

O discuţie în contradictoriu între angajaţii de etnie tiganeasca Serviciului de Ecarisaj, care urmăreau un câine pe străzile din Mîndreşti şi un localnic a degenerat într-o bătaie în toată regula.

Localnicul le-a reproşat hingherilor că nu au voie să ia câinele şi s-a luat la harţă cu tiganii. El spune că s-a ales cu o bâtă în cap.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, jandarmi şi o ambulanţă, bărbatul în vârstă de 50 de ani fiind dus la spital. Se pare că şi unul din angajaţii Serviciului de Ecarisaj a încasat câteva lovituri.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

„Astăzi, orele 11.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au fost sesizaţi că în cartierul Mândreşti ar fi izbucnit o altercaţie între 3 persoane. Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a stabilit faptul ca doi bărbaţi de 36, respectiv 50 ani, prezentau urme de violenţă, motiv pentru care cel din urmă a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost deshis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe, urmând a fi stabilit cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta”, potrivit IPJ Vrancea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.