Doi hingheri de „hetnie” şi un iubitor de animale s-au încăierat pentru un câine. Apărătorul patrupedului spune că a primit o bâtă în cap

Poliţia a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

O discuţie în contradictoriu între angajaţii de etnie tiganeasca Serviciului de Ecarisaj, care urmăreau un câine pe străzile din Mîndreşti şi un localnic a degenerat într-o bătaie în toată regula.

Localnicul le-a reproşat hingherilor că nu au voie să ia câinele şi s-a luat la harţă cu tiganii. El spune că s-a ales cu o bâtă în cap.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, jandarmi şi o ambulanţă, bărbatul în vârstă de 50 de ani fiind dus la spital. Se pare că şi unul din angajaţii Serviciului de Ecarisaj a încasat câteva lovituri.

Citiți și:  "De la mărire la decădere - sau Transformarea unui medic de duzină intr-un ucigaș"

„Astăzi, orele 11.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au fost sesizaţi că în cartierul Mândreşti ar fi izbucnit o altercaţie între 3 persoane. Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a stabilit faptul ca doi bărbaţi de 36, respectiv 50 ani, prezentau urme de violenţă, motiv pentru care cel din urmă a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost deshis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe, urmând a fi stabilit cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta”, potrivit IPJ Vrancea.

Citiți și:  Efectul Șoșoacă/Antena 3/Poveste reală cu o pirandă „de valoare” internată în spital: Medicul a fost prins între regulamente şi ameninţările pacientei că vine clanul interlop să dea la oase
56 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU