Doi doctori au ajuns la terapie intensivă după vaccinarea Covid. Asistentă decedată din același motiv

Directorul adjunct al unui spital din Grecia a fost plasat în terapie intensivă la scurt timp după ce a fost vaccinat împotriva Covid-19, relatează postul de televiziune grecesc Skai.

Directorul adjunct al spitalului Triasios, din suburbiile Atenei, a fost intubat pe 1 ianuarie, la scurt timp după ce a fost vaccinat împotriva Covid-19, relatează postul de televiziune grecesc Skai. Bărbatul de 54 de ani nu avea boli preexistente și a dezvoltat simptome ale unei infecții a tractului respirator inferior la trei zile după vaccinare.

Potrivit postului, starea sa s-a agravat în ajunul Anului Nou, astfel că a fost considerată necesară intubarea sa a doua zi.vaccinări pe zi, asigură Ministerul Sănătății.

Citiți și:  Locul 12 mondial la atletism, diagnosticată cu miocardită după vaccinarea cu a treia doză. Anunțul a fost făcut chiar de sportivă

Caz similar în Mexic

De asemenea, un medic mexican de 32 de ani care primise vaccinul Pfizer a fost internat la terapie intensivă cu dificultăți de respirație și convulsii, potrivit ministerului Sănătății din țară. Cazul său este încă supus investigaţiei, dar s-a constatat dezvoltarea encefalomielitei, o inflamație la nivelul creierului. Pacientul a avut anterior reacții alergice la anumite medicamente, potrivit unui comunicat al ministerului.

O asistentă a decedat a doua zi după ce a fost vaccinată anti-COVID. Familia așteaptă autopsia

O asistentă din Portugalia a murit la două zile după ce s-a vaccinat anti-COVID-19. O asistentă portugheză, în vârstă de 41 de ani, a murit la două zile după ce a primit vaccinul anti-coronavirus Pfizer. Tatăl ei spune că ”vrea răspunsuri”. Povestea dramatică a fost publicată de jurnaliștii de la DailyMail.

Citiți și:  Alertă INSP: Crește procentul morților vaccinați anti-covid

Sonia Acevedo a suferit o ”moarte subită” chiar în ziua de Anul Nou, la 48 de ore după vaccinare. Mamă a doi copii, femeiea lucra la pediatrie la un spital din Porto. Sonia Acevedo nu a avut efecte secundare adverse după ce a fost vaccinată. Familia asistentei moarte în condiții suspecte așteaptă o autopsie cât mai repede posibil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *