Doi adolescenți au fost sechestrați, bătuți și obligați să mănânce sticlă!

Scene uluitoare în casa unui individ din localitatea Caţa, judeţul Brașov. Doi minori au fost obligaţi să mănânce sticlă, informează observatornews.ro.

Toată scena a fost transmisă live de unul dintre cei patru agresori, care apoi au fost reţinuţi pentru lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.

„În baza unei sesizării primite la data de 10 aprilie, polițiștii au efectuat cercetări în dosarul de cercetare penală pe care l-au constituit, în care au stabilit până la acest moment că, la data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 23.00, doi tineri, din localitatea Cața, județul Brașov, ar fi fost interceptați pe stradă de alte trei persoane, în timp ce se întorceau de la o petrecere.

Citiți și:  INCIDENT ȘOCANT LA LICEU. Profesoară ÎNJUNGHIATĂ ÎN GÂT de un elev

Una dintre cele două persoane interceptate a fost lovită de cei trei, apoi a fost dusă într-o locuință din apropiere, proprietatea unui alt bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor, unde a fost supusă la tratamente umilitoare și de natură a-i produce leziuni (n.r. spre exemplu, să mănânce sticlă).

Tot în acea locuință a ajuns și cealalt tânăr, de 18 ani, care însoțea victima, acesta fiind la rândul său lovit și amenințat de o singură persoană din grup”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Suspecţii, cu vârste între 18 și 32 de ani, vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Citiți și:  Regulă nouă în România valabilă pentru toți cetățenii! Ce trebuie să faci atunci când cumperi o sticlă de băutură

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu