DOCUMENT HAOS în Justiție: Li se TAIE veniturile – Se pune la cale BLOCAREA instanțelor

 

Haosul din Justiție continuă și după ce Stelian Ion a ajuns ministru! Liderul USR-PLUS aflat la cârma Ministerului Justiției le-a trimis adrese magistraților din mai multe instanţe din ţară avertizând că s-au efectuat cheltuieli prea mari până în luna martie, iar dacă nu se vor face economii, există riscul ca instanţele să rămână fără bani, iar salariile restante să nu fie plătite.

Conform unui document intrat în posesia STIRIPESURSE.RO, Stelian Ion, fost avocat al lui Radu Mazăre, le-a solicitat șefilor de instanțe date despre ”numărul de personal și elemente salariale aflate în plată la acest moment (cu excepția indemnizației pentru titlul de doctor) pentru angajații din categoria judecătorilor, personalului auxiliar de specialitate, personalului conex din cadrul instanțelor judecătorești, pe categorii de instanțe: judecătorie, tribunal, curte de apel.”.

Magistrați de la mai multe instanțe din țară au precizat, pentru STIRIPESURSE.RO, că se pune la cale o acțiune de blocare a activităților în instanțe, dacă veniturile lor vor fi reduse de către ministrul care și-a procurat o garsonieră ANL printr-un document care ar fi fost fals.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!