Document-BOMBA în cazul Caracal! Detalii senzaționale despre Gheorghe Dincă

Au apărut noi documente în ceea ce privește cazul Caracal, despre declarațiile lui Gheorghe Dincă în fața anchetatorilor și despre modul în care au fost prelevate și făcute testele ADN care au dus la încarcerarea suspectului în cazul celor două presupuse crime.

Antena 3 a intrat în posesia unor documente extrem de importante în cazul Caracal. Aici se arată că, de la domiciliul lui Gheorghe Dincă au fost ridicate, de-a lungul timpului, sute de probe, însă doar pe câteva dintre acestea au fost găsite și probe biologice. Aceste probe au fost găsite în autoturismul lui Gheorghe Dincă și în dormitorul acestuia. Pe șapca lui Gheorghe Dincă s-au găsit probe biologice, pe bocancii săi și chiar pe șosetele pe care le purta în momentul în care polițiștii au descins în casa sa.

Sursa menționată mai spune că în aceste documente se explică și motivul pentru care, la scurt timp după ce polițiștii au ajuns la domiciliul lui Dincă, au apărut informații potrivit cărora fata ar fi fost arsă. Documentele prezintă primele imagini cu butoiul pe care anchetatorii l-au găsit în curtea acestuia și ce anume i-a dus cu gândul la o asemenea teorie și anume fragmentele osoase găsite în interiorul acestuia. Expertizele făcute ulterior au demonstrat că fragmentele osoase ar aparține Alexandrei Măceșanu.

Pe 23 iulie s-a împlinit un an de când Alexandra Măceșanu a fost văzută în viață ultima dată, în Caracal. Ea ar fi fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, însă cadavrul fetei nu a fost găsit. De asemenea, datele despre faptul că Alexandra ar fi în viaţă nu au fost credibile.

„Au fost ascunse foarte multe probe”
Carmen Obârșaru, avocatul familiei Melencu, a acuzat faptul că s-au ascuns probe din dosar.

Afirmațiile avocatului au fost făcute în contextul în care vineri, judecătorii din Olt i-au respins lui Gheorghe Dincă cererea prin care voia să fie lăsat în libertate.

„Locul lui Dincă este după gratii, dacă nu pentru toate infracțiunile, măcar pentru o parte din ele. El se folosește de datele anchetatorilor. Dincă nu este un infractor singular. Nu știu de ce anchetatorii au omis faptul că Dincă a fost ajutat sau a fost un simplu pion al unui grup de trafic de persoane.

Nu au fost administrate toate problele, au fost ascunse foarte multe probe care dovedeau că acest Dincă face parte dintr-un clan mult mai mare în care sunt implicate instituții ale statului și pe care organele de cercetare vor să le ascundă.

El nu spune niciodată tot adevărul, spune frânturi. Trebuie să fii foarte atent să faci separare între ce spune adevăr și ce spune minciună”, a declarat avocata familiei Melencu, la Realitatea PLUS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *