Doctorul Monica Pop, ieșire dură: “Este inadmisibil”

Doctorul Monica Pop a avut o ieșire dură la adresa autorităților. Pop consideră că introducerea „certificatului verde” este o mare greșeală, la fel ca organizarea de evenimente doar pentru cei vaccinați anti-COVID.

Potrivit Monicăi Pop, și persoanele vaccinate împotriva COVID-19 pot răspândi boala.

„Este o foarte mare greșeală medicală și vă spun și de ce. În primul rând, știe toată lumea lucrul acesta. Vaccinați nu înseamnă că nu pot infecta. Vaccinații pot fi infectați oricând și din ce știu eu peste 35 de mii de vaccinați s-au infectat. Vaccinarea nu are nimic cu răspândirea virusului. Deci încă o dată vă spun că un vaccinat se poate îmbolnăvi și poate răspândi boala. Sunt foarte mulți vaccinați care s-au îmbolnăvit și atunci eu consider că certificatul de vaccinare este totalmente inutil pentru a participa la spectacole atâta timp cât orice fel de vaccinat poate fi bolnav. El prezintă la intrare certificatul de vaccin, dar el e bolnav și răspândește virusul tuturor din sală. Deci după părerea mea certificatul de vaccinare nu are ce căuta.

Citiți și:  SURSE - Florin Cîțu, mutare de ULTIMA ORA pe certificatul verde

Cel mai important ce vreau să spun e că am așteptat de la decidenți și de la medici, îmi pare foarte rău că sunt medici care nu spun lucrurile pe nume așa cum ar fi trebuit să se întâmple, că această campanie nu a fost deloc de informare, oamenii nu știu, lista bolilor și contraindicațiilor vaccinului pentru că sunt și nimeni nu spune nimic despre asta. Și apropo despre discriminare. Ce se întâmplă cu cei care au contraindicații? Mă refer la cei care au cancer în tratament, anumite boli autoimune. ce se întâmplă cu ei dacă doar cei vaccinați pot avea niște drepturi? Este inadmisibil să se întâmple așa ceva și nu cred că este normal!”, a declarat Monica Pop, la Realitatea Plus, conform Dcnews.ro.

Citiți și:  Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru ataca DUR certificatul verde

Conform sursei citate, Pop a făcut aceste declarații în contextul evenimentului de aseară, organizat la Opera Națională București, doar pentru persoanele vaccinate.

Guvernul Cîțu a decis organizarea și desfășurarea a patru evenimente test/pilot în domeniul cultural, în limita a maximum 70% din capacitatea spațiului.

Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!