“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

DOCTORII l-au trimis pe Bogdan SĂ MOARĂ ACASĂ. S-A RIDICAT DIN PAT ŞI MERGE | VIDEO

bbgg

Bogdan Marghiol este internat la o clinică din Turcia. Tânărul are 20 ani şi a fost diagnosticat cu cancer la testicule.

A fost operat, dar în scurt timp medicii i-au spus că boala s-a răspândit în tot corpul și că nu mai are nicio șansă de supraviețurire. Totuși, povestea emoționantă a lui Bogdan Marghiol merge mai departe, iar apropiații săi speră că încă nu este totul pierdut.

În prima zi de Crăciun, doctorul din România le-a transmis rudelor un mesaj cutremurător:”Tumoarea a ajuns la creier, iar şanse de supravieţuire în cazul lui Bogdan nu mai sunt”.

Din acel moment, Bogdan nu a mai putut respira fără mască de oxigen. El a fost dus acasă și părea că totul s-a terminat. Numai că Bogdan luptă în continuare cu viața. Este un supraviețuitor. S-a ridicat din pat și, spre surprinderea tuturor, a făcut câțiva pași.

Bogdan a fost operat pe creier în Turcia
Solidaritate emoționantă în cazul lui Bogdan. Foarte mulți oameni s-au mobilizat, astfel că tânărul a putut ajunge la o clinică din Turcia. Numai că supriza a fost extremă. Medicii turici au descoperit că Bogdan nu avea nicio tumoare pe creier, ci doar un cheag de sânge. În ceea ce privește cancerul, boala îi afectase doar o parte din ficat şi din plămâni.

A fost operat pe creier, iar acum există măcar câteva speranțe. După trei săptămâni de chimioterapie, Bogdan s-a ridicat din pat.

”Dragii mei, țin sa va anunț ca rezultatele fizioterapiei și chimioterapiei sunt mai bune pe zi ce trece iar eforturile nu sunt în zadar. ?♥️
Astăzi Bogdan a reușit sa meargă cu ajutorul fizioterapeutului și datorita sprijinului vostru. ??♥️
Nu uitați că Bogdan are nevoie în continuare de noi toți ❗ ❗ ❗
#TotipentruBogdan ♥️?”, a fpostat pe facebook Elena, sora sora lui Bogdan.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.