DNA revine în forță! Trei parlamentari PSD, în vizorul procurorilor: Au spart ușa

Direcția Națională Anticorupție (DNA) revine în forță după mai multe luni în care nu au ieșit cu niciun dosar important. Trei parlamentari sunt în vizorul procurorilor. Descinderile au fost făcute în urmă cu câteva minute.

Bomba dimineții! Procurorii DNA revin în forță cu un dosar de răsunet. Au fost percheziții de amploare la trei parlamentari, dar și la o instituție importantă. Este vorba despre Direcția de Drumuri.

DNA revine în forță

Cei de la ​Direcția Națională Anticorupție fac percheziții la sediul celor de la PSD filiala Arad. Totul a fost dezvăluit de către deputatul social-democrat de Arad Florin Tripa, conform pressalert.ro. Anchetatorii au descins la sediul PSD Arad, la locuințele a trei parlamentari de Arad, la sediul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, dar și în casele altor suspecți.

Tripa a mers, însoțit de avocatul său, la sediul DNA Timișoara, susținând că a fost chemat pentru audieri, dar susține că nu știe despre ce este vorba.

”Habar nu am de ce m-au chemat. Mi-au venit la șase dimineața, acasă. Eram în drum spre aeroport. Am înțeles că și ceva percheziții la sediul PSD Arad. Au venit la 6 dimineața, mi-au speriat copilul, au spart ușa, la figurat. M-am prezentat aici. Declarăm ce e de declarat și vorbim după”, a declarat Tripa.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu