GENERAL

Djokovic nu va participa la Australian Open, deoarece nu este vaccinat anti-Covid

Novak Djokovic 1

Novak Djokovic nu va participa la Australian Open, turneu organizat luna viitoare, după ce i-a fost respinsă scutirea medicală care justifica statutul său de nevaccinat împotriva Covid-19. Sârbul a refuzat în mod repetat să confirme dacă va juca sau în primul Grand Slam al noului an, după ce tuturor concurenților li s-a cerut să fie vaccinati pentru a putea juca.

Djokovic a câștigat ediția de anul acesta a turneului, după ce l-a învins pe Daniil Medvedev în finală.

Participarea lui Djokovic la Australian Open 2021 a reprezentat subiect de speculații în ultima vreme, pe fondul îngrijorărilor cu privire la statutul de vaccinare a numărul 1 mondial.

El a refuzat să dea informații legate de vaccinare.

Djokovic nu va avea voie să intre în competiție, deoarece organizatorii nu i-au acceptat scutirea medicală, potrivit cotidianului sârb Informer.

Ziarul susține că Djokovic se opune în mod explicit să facă vaccinul împotriva Covid-19 și, ca urmare, va rata Grand Slam-ul de anul viitor.

Sursa: smartradio.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.