Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

Diversiunea securistă a lui Cioloș, Digi24 și SRI pentru restrângerea libertăților cetățenești

interceptari-telefonice1

Faptul că premierul Dacian Cioloș a mințit cu nerușinare tehnocrată referitor la folosirea de cartele prepaid românești în atentatele de la Bruxelles este o certitudine. Hora securistică care are ca scop restrângerea unor drepturi cetățenești, adică obligativitatea de a ne legitima când cumpăram cartele pre-pay, a fost abil organizată de SRI, guvernul tehnocrat al lui Iohannis și trompetele SRI din presă, în special Digi24.

Totul a început de la declarația ambiguă a lui Dacian Cioloș de la ProTV, declarație neconfirmată de serviciile secrete belgiene sau cele europene:

”Înţeleg că România e una din puţinele ţări din UE care vinde cartele prepay fără un control de identitate. Înţeleg că au fost chiar folosite în ultima perioadă cartele prepay din România în pregătirea unor atentate în altă parte în UE, tocmai pentru că există această flexibilitate în România.”

Atenție la această declarație, pentru că a fost infirmată, fără voie, la scurt timp de către SRI, la cererea belicoasă (menită să susțină declarațiile lui Dacian Cioloș) a postului iohanist Digi24. Declarația exactă a SRI este:

Digi24 a întrebat SRI dacă aceste cartele prepaid românești au vreo legătură cu atentatele din Paris și Bruxelles, dar instituția a răspuns că nu poate confirma dacă au fost folosite cartele românești în pregătirea acestor atacuri.  

Deci o infirmare categorică a declarațiilor mincinoase ale premierului Cioloș.

Se afirmă, în schimb, că cartele prepaid românești sunt folosite în zone de conflict – Siria, Irak – fără a se menționa de cine sunt folosite și cu ce scop. Folosirea de cartele românești oriunde în lume nu e un lucru neobișnuit sau grav, atâta vreme cât și în România sunt folosite cartele telefonice din toată lumea, de către turiști sau cetățeni străini.

Acest lucru nu l-a oprit pe Moise Guran să divagheze copios pe marginea acestei declarații a SRI, discutând despre cum folosesc teroriștii cartele prepay românești. Halucinant și răuvoitor, având în vedere că nu există nicio bănuială – darămite confirmare – legată de folosirea cartelelor de către teroriști. Dar cui îi pasă, atâta vreme cât diversiunea trebuie să meargă înainte?

Însă știm cu certitudine, pe baza unui raport al Amnesty International, că Statul Islamic luptă folosind arme produse în România:

Raportul prezintă mărturia unui oficial militar american, sergentul Jonathan M. Cuney, care precizează că în Irak erau arme de foc de tip Kalaşnikov, Herstal FAL, Heckler&Koch G3, Dragunov SVD şi lansatoare de grenadă, inclusiv arme fabricate în România.

Cu toate acestea, autoritățile din România, serviciile secrete sau Guvernul, nu au investigat această informație, nu au luat nicio măsură, nu s-au îngrijorat de faptul că arme românești ucid oameni nevinovați în Siria sau Irak.

Urmarea acestui circ penibil și grețos este limitarea acesului la cartele prepay, pentru a calma spiritele inflamate tot de cei care vor să le calmeze. Adică o ordonanță de urgență pentru ca achiziționarea de cartele prepay să se facă doar cu buletinul. Rușinos este și modul în care televiziuni, Digi24 și RealitateaTV, militează pentru restrângerea unor drepturi, în timp ce colegii lor din străinatate militează împotriva abuzurilor autorităților care au desființat de facto intimitatea și dreptul la viață privată al cetățenilor.

Dar cartele prepay anonime trebuie interzise, pentru că probabil acest lucru va rezulta în încetarea totală a atentatelor teroriste din Europa, nu-i așa?

sursa: NapocaNews

VEZI SI: ATENTATE TERORISTE in Rusia, puse la cale de ISLAMISTI!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.