Diversiunea Antisemitism – pusă la cale încă din luna ianuarie?

Diversiunea reprezentată de înflorirea antisemitismului în România ar fi fost pusă la cale încă de la începutul anului curent, când, la data de 20 ianuarie, premierul României, Florin Cîțu, a anunțat că s-a înființat funcția de Reprezentant Special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei.

Potrivit jurnalistului Ion Cristoiu, în România nu există antisemitism. Mișcarea în cauză reprezintă o atitudine conștientă, publică, de negare a Holocaustului, de jignire a poporului evreu. În fapt, mișcarea Antisemitism din România nu este decât o diversiune ordinară.

“Maia Morgenstern, o personalitate, directoare de teatru, o cetățeană în toată firea, a dat publicității captura unui text delirant, paranoic, semnat de un Andrei Illarie în numele AUR. În fața unui asemenea email, un om responsabil – precum Maia Morgenstern – știe că nu îl dai imediat publicității”, a spus Ion Cristoiu.

Potrivit jurnalistului, directoarea de teatru “creează o diversiune” prin propria sa acțiune, motiv pentru care ar trebui sancționată. Maia Morgenstern ar fi trebuit să informeze autoritățile competente în legătură cu mesajul primit, astfel încât acestea să demareze acțiuni pentru identificarea persoanei responsabile de direcționarea mesajului în care a fost amenințată cu moartea.

Citiți și:  Cristoiu, teorie uluitoare: 'De ce a adus Iohannis PSD la Guvernare?' Strategia SECRETA a presedintelui

Conform ultimelor informații comunicate de către presă, Andrei Illarie nu este membru AUR, ci un tânăr cu probleme psihice.

Diversiunea antisemită – pusă la cale încă din ianuarie?
Jurnalistul Ion Cristoiu semnalează o serie de acțiuni care ar fi provocat nașterea diversiunii antisemitiste în statul român.

“Ea a început în data de 20.01.2021, când premierul României, Florin Cîțu, anunță că s-a înființat funcția de Reprezentant Special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei. Reprezentant este nimeni altul decât Alexandru Muraru, fratele șmecherului de la Cotroceni, care-i spală rufele murdare lui Iohannis. Înființarea acestei funcții pe lângă premier înseamnă că în România există antisemitism.

Președintele Federației Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici şi Victime ale Dictaturii din România (AFDPR) a protestat în numele deținuților politici pentru că o parte dintre ei, care au fost trimiși în pușcărie ca foști legionari de către comuniști, nu mai urmau să ia pensie potrivit unei legi făcute de inconștienții din majoritatea PSD. Tot Florin Cîțu vine și spune că aceasta a fost acțiune antisemită.

Citiți și:  Mihai Gâdea, în stare de șoc! LOVITURA TOTALA de la Ion Cristoiu

Două fapte majore puse la cale de premierul României, lider al PNL.

Apoi, aflăm că SRI a deschis un curs intitulat „Democrație și Totalitarism”, în cadrul căruia vor preda Radu Ioanid, Shafir și Andrei Muraru, cunoscuți pentru credința lor că în România există antisemitism. Sigur că există oameni interesați care vor să demonstreze că în România există anti-semitism, dar pentru asta trebuie să aduci probe.

Observ că sunt interesați: domnul Hellvig, directorul SRI, premierul României și directoarea Maia Morgenstern. Este clar că e o diversiune. N-am auzit până acum nimic despre antisemitism”, a explicat jurnalistul Cristoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!