Distinsa Anamaria Prodan, tratată ca o prostituată: a fost întrebată ”cât costă o partidă?”

La cat de imprevizibila este, la orice te-ai putea astepta sa i se intample doamnei Prodan insa ce a trait pe una din cele mai circulate artere din Londra intrece orice inchipuire.

Cine nu o cunoaste si o vede pentru prima oara, ii studiaza tinuta vestimentara, gesturile si vociferarile ce gadila in mod placut auzul, se gandeste imediat ca are in fata o academiciana, o pianista desavarsita sau, cel putin, un neuro-chirurg pierdut in gandurile lui sofisticate.

Si totusi, absolut inexplicabil, exact cand iesea de la exclusivistul magazin Harrods de unde isi achizitionase un detergent de vase Burberry, distinsa noastra compatrioata a fost acostata de niste lorzi si intrebata, foarte firesc, cat costa o partida de sex cu ea?

Citiți și:  Știrea momentului în showbiz-ul românesc. Este DIVORTUL anului

Ce inseamna sa nu fii informat! Daca respectivii ar fi fost din Romania sau Dubai ar fi stiut , de la Laur, ca superba diva primeste un Rolls Royce doar ca sa curete un castravete pentru micul dejun.

Raspunsul timidei impresare i-a lasat masca pe amatorii de cotarceli.

”Ba, sarakilor, va cumpar si pe voi si pe familiile voastre. N-aveti voi bani, labagiilor, pentru o doamna ca mine. Hai, siktir, fuck you in gura si-n geana!”, a fost replica Prodancei. Barikada.ro

LASA UN COMENTARIU