“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Dispozitivul intrat în dotarea Poliției Rutiere, care îi va face pe șoferi să tremure

Politie radar viteza

Polițiștii buzoieni, mereu cu un pas înaintea celor care nu respectă legea. De curând, Serviciul Rutier din cadrul IPJ Buzău s-a îmbogățit cu un dispozitiv menit să îi depisteze pe șoferii vitezomani și, în acest fel, să contribuie la reducerea numărului tot mai mare de accidente rutiere.

Este vorba despre un pistol radar pe care agenţii de circulaţie au început să îl folosească de câteva zile pentru depistarea șoferilor vitezomani.

Noua armă a „Caschetelor Albe” are o rază de acțiune de până la doi kilometri și are avantajul de a-i surprinde de la distanță pe cei care conduc cu viteză, punând în pericol siguranța traficului.

Polițistii au fost instruiti privind utilizarea noului dispizitiv, iar agenţii de circulaţie au început deja să acţioneze pe şoselele din judeţ cu noul aparat. După ce surprinde cu ajutorul pistolului depăşiri ale vitezei, poliţistul identifică de pe ecran numărul autoturismului şi transmite datele unui alt echipaj.

Nu ai cum să-ți dai seama că ești înregistrat, pentru că te ia de la distanță. Dacă aparatele radar clasice mai pot fi văzute și mai poți reduce viteza în ultimă instanță, radarul-pistol e „arma mută”. Te-a înregistrat și transmite datele unui alt echipaj, care te oprește mai târziu și te sancționează”, a explicat, pentru Reporter Buzoian, instructorul auto Viorel Popescu.

Apratul este omologat, astfel ca probele foto şi video stocate de pistolul radar au valabilitate în instanţă. – Sursa: Reporter Buzoian

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.