Dispozitivul intrat în dotarea Poliției Rutiere, care îi va face pe șoferi să tremure

Polițiștii buzoieni, mereu cu un pas înaintea celor care nu respectă legea. De curând, Serviciul Rutier din cadrul IPJ Buzău s-a îmbogățit cu un dispozitiv menit să îi depisteze pe șoferii vitezomani și, în acest fel, să contribuie la reducerea numărului tot mai mare de accidente rutiere.

Este vorba despre un pistol radar pe care agenţii de circulaţie au început să îl folosească de câteva zile pentru depistarea șoferilor vitezomani.

Noua armă a „Caschetelor Albe” are o rază de acțiune de până la doi kilometri și are avantajul de a-i surprinde de la distanță pe cei care conduc cu viteză, punând în pericol siguranța traficului.

Citiți și:  Gaborii „ciorbari“ de la Rutieră. Stenogramele şpăgilor delicioase care fac de ruşine Poliţia Română. „Vrei pizza, vrei crispy?“

Polițistii au fost instruiti privind utilizarea noului dispizitiv, iar agenţii de circulaţie au început deja să acţioneze pe şoselele din judeţ cu noul aparat. După ce surprinde cu ajutorul pistolului depăşiri ale vitezei, poliţistul identifică de pe ecran numărul autoturismului şi transmite datele unui alt echipaj.

Nu ai cum să-ți dai seama că ești înregistrat, pentru că te ia de la distanță. Dacă aparatele radar clasice mai pot fi văzute și mai poți reduce viteza în ultimă instanță, radarul-pistol e „arma mută”. Te-a înregistrat și transmite datele unui alt echipaj, care te oprește mai târziu și te sancționează”, a explicat, pentru Reporter Buzoian, instructorul auto Viorel Popescu.

Citiți și:  Un alt MEGA-SCANDAL in Poliția Română! Se reclamă o OPERAȚIUNE la COMANDĂ

Apratul este omologat, astfel ca probele foto şi video stocate de pistolul radar au valabilitate în instanţă. – Sursa: Reporter Buzoian

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile