“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

DISPARITII misterioase în Spania. Femeie răpită și ucisă în casa unui necunoscut

guardia civil Espana demantelan red de trata de mujeres

O femeie a fost găsită moartă într-o casă, iar mai multe persoane, între care și doi români sunt date dispărute, din Albacete, Spania.

Cadavrul femeii, în vârstă de 44 de ani, al cărei nume este Maria Isabel de la Rosa, a fost descoperit într-o casă din localitatea Albacete. Ea a fost dată dispărută, de joi, 19 august, și a fost găsită după cinci zile. Polițiștii care au fost chemați să investigheze cazul, după descoperirea cadavrului, au stabilit că moartea femeii a fost violentă. În aceste condiții, polițitlii vorbesc desre o crimă.

Maria nu a fost singura persoană declarată dispărută. Alte 13 persoane, între care și doi români, unul minor, sunt căutate de autorități, după ce au dispărut din zona Castilie-La Mancha.

Ana Belén, Mari Cielo, Diana Katherine, Roberto, Jesús María, Ibo, Jesús, Valerica, Keyra, Ana Isabel, Javier și Yamina sunt numele celor care au dispărut în ultima vreme din provincial Castilie-La Mancha. Fiecare dintre aceste persoane au o poveste diferită, dar nimeni nu mai știe nimic despre ele de mai bine de un an. Doi dintre cei dispăruți sunt români.

Români dispăruți în Albacete

Ibo Mihai Popescu a dispărut la 14 iulie 2020 în localitatea Ajofrín (Toledo). Băiatul avea, la data dispariției, vârsta de 16 ani, iar de atunci nimeni nu l-a mai văzut. De asemenea, nimeni nu poate spune dacă el a plecat pur și simplu sau a picat victima unor traficanți de carne vie, ori a unor criminali.

Tânărul de naționalitate română are 1,50 m înălțime, cântărește 60 de kilograme, are părul negru, ochi căprui și o constituție normală.

Un alt român care dispărut în zonă, la o dată mai recentă, este Valerică Stoica (foto). El nu a mai fost văzut din 13 noiembrie 202, iar ultima oară se afla în Almodóvar del Campo (Ciudad Real). Garda Civilă a încercat să-l descopere, după ce a răscolit, centimetru cu centimetru pentru a găsi orice indiciu care să ducă la identificarea locului unde a dispărut.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani lucra pe domeniul Alcornoquejo Alto. Ultima dată când a fost văzut, purta pantaloni verzi, o jachetă albastru închis, cizme maro închis și o haină gri-neagră.

Partenera sa, tot o româncă, a anunțat dispariția lui, după ce bărbatul a plecat la serviciu, dar nu a mai ajuns nici la locul de muncă, nici acasă.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.