DISCUȚII STUPEFIANTE ÎNTRE TRAFICANȚII DE CARNE VIE. ÎȘI POVESTEAU LA TELEFON CUM S-AU ”PRĂFUIT” LA ROMA CU ALEX VELEA & PUYA: ”L-AM PIERDUT PE VELEA ÎN TREN! ERA RUPT!”

Detalii explozive din dosarul lui Dani Mocanu! Traficanții de carne vie își povesteau la telefon, printre altele, cum s-au ”prăfuit” la Roma cu Alex Velea și Puya.

Stenograme de-a dreptul senzaționale din dosarul manelistului Dani Mocanu.

Doi bărbați care sunt acuzați de trafic de carne vie – Ionel Anton, cunoscut în lumea interlopă sub numele de ”Lupul”, care, în trecut, a făcut parte din gruparea ”Sportivilor” și Mihail Antonio Ibănescu – au discutat la telefon despre un eveniment inedit. Ibănescu a povestit cum s-ar fi ”prăfuit” la Roma împreună cu… Alex Velea și Puya.

Din discuția celor doi interlopi a reieșit că, timp de patru zile, artiștii și cei care îi însoțeau s-ar fi închis în camerele de hotel în care s-au cazat la Roma. Unul dintre cei doi traficanți de carne vie a povestit, cu lux de amănunte, un moment demn de cascadorii râsului al cărui protagonist ar fi fost Alex Velea. Potrivit spuselor acestuia, iubitul Antoniei s-ar fi pierdut de prietenii lui, într-un tren din Italia.

„A pierdut ca prostu’ buletinul, era rupt”

”I.M.A.- Bă! Eu m-am dus cu Puya, cu Alex Velea și cu încă patru la Roma, am stat o săptămână…și după aia ajunsesem după patru zile, bă, știi ceva, hai să desemnăm câte unu, să iasă unu din cameră să se ducă. Unu’ să vadă Pantheonu, unu’ să vadă alea, ca să facem și noi poze să le dăm de la unu’ la altu’ să spunem că am fost toți în excursie. Că noi nu știam decât cum e în camera 216, camera 214 și 203. Noi nu ieșisem din hotel după patru zile, ești nebun la cap?”

”A.I.- (râde)”

”I.M.A.- Eu cu Velea, cu niște prieteni de-ai mei, cu Puya și cu… eram o brigadă de zece inși. Când am ajuns la aeroport era (neinteligibil) și noi patru inși după ea, stăteam cu ochelari la ochi în șir indian. L-am pierdut pe Velea că și-a uitat buletinul, și l-am pierdut în tren. Nu putea să treacă nici să urce în avion, nu putea iasă nici înapoi că a pierdut ca prostu buletinul, era rupt”, este doar o parte din discuția dintre cei doi interlopi.

Chiar dacă, la un moment dat, în presă, s-a scris că Alex Velea a susținut împreună cu Puya un concert la Roma, asta nu înseamnă că cei doi artiști ar fi petrecut în compania interlopilor și ar fi fost protagoniștii momentelor despre care se face referire în discuția acestora.

Discuții fabuloase între cei doi interlopi!

Într-o discuție anterioară, unul dintre cei doi interlopi s-a fi plâns interlocutorului său că este asediat de tinere care-i pretind diferite sume de bani. ”Sunt asediat de femei care îmi cer bani. Ce-or fi căutând la mine, n-ai văzut ce față de prost am eu, nu poți să îți dai seama”(… ) Și eu le-am spus, nu poți să ceri și tu te rog frumos, vreau să te s*g și după aia poate vine și un euro”.

De asemenea, Mihail Antonio Ibănescu i-a povestit fostului membru al clanului ”Sportivilor” pățaniile de care ar fi avut parte la o petrecere în Spania.

”Păi şi eram cu nişte măscărici care s-au crezut şi ei tari, şi nevasta lu’ ăsta de la mine toată noaptea….şi după aia mi-a recunoscut omu. De fapt era şi Ureche ăla fină-so lu’……care şi ăla la fel. Când a fost pe goană de l-am ţinut pe la mine vreo trei luni de zile pe la Zaragoza că era mort de foame… şi alaltu, mă ştia şi ăla de la Zaragoza, mă ştia demult dar era c*t pe el de frică, i-a spus lu nevastă-sa ăsta e Târcă, când m-a văzut, şi nevastă-sa s-a dat la mine toată seara. Domne… vrem şi noi pe la tine pe la Zaragoza, că noi ştiam cine eşti tu. Aaa, de abia acu spui cine sunt, că ştiai, şi toată noaptea m-am speriat, m-am umflat”, ar fi mărturisit acesta.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu