Discursul NESTIUT al lui DONALD TRUMP impotriva SISTEMULUI format din grupuri interesate de RAZBOAIE, GLOBALIZARE si MIGRATII

tr

In timpul campaniei electorale, Donald Trump a avut tot felul de discursuri care au uimit. Noua lui viziune asupra lumii, cat si noile rezolvari gasite problemelor din SUA, au socat intr-atat incat, multi l-au inteles gresit. Iata ca Donald Trump a avut si discursuri asunse de presa, probabil pentru ca erau mult prea pline de adevar.

Pe unii, adevarul ii blocheaza, asa ca media, care reuseste cel mai usor sa manipuleze, a decis ca Trump trebuie ignorat pentru a nu da de gol partea negativa a Americii.

“Grupul politic de la Washington și corporațiile financiare sau de media care finanțează Casa Albă există dintr-un singur motiv: pentru a se proteja și pentru a-și ocroti bogățiile. Actualii politicieni ce formează acum puterea au introdus în joc mii de miliarde de dolari odată cu aceste alegeri prezidențiale. Ca un exemplu, chiar și un singur acord comercial pe care aceștia vor să-l materializeze, presupune implicarea a mii de miliarde de dolari, bani controlați de multe alte țări, corporații sau grupuri de lobby”, spunea intr-un discurs Donald Trump.

Actualul presedinte al Statelor Unite mai spunea ca din punctul lui de vedere, republicanii si mai exact, capania electorala care l-a avut in prim-plan, sunt o amenintare pentru cei de la Washington dar si pentru interesele globale.

VEZI SI: Donald Trump, noul presedinte al SUA. Iata MESAJUL IMPORTANT pe care il transmite lumii intregi

In plus, presedintele sustinea ca sistemul care i se opune lui este acelasi care a tras America in jos, care este vinovat de migratia masiva, de acordurile comerciale dezastruoase, de globalizarea fortatat, de reguli privind toleranta care distrug identitatea.

“Aceasta este realitatea; ei o știu, ei o știu, voi o știți, de fapt, în bună parte, întreaga lume o știe. Sistemul politic actual și susținătorii lor de media dețin controlul asupra națiunii noastre prin mijloace care ne sunt deja bine cunoscute. Orice persoană îndrăznește să le conteste supremația este imediat catalogat ca „obsedat sexual”, „rasist”, „xenofob” sau „imoral”.

Oamenii din grupul lor vă vor ataca, vă vor calomnia, vor încerca să vă distrugă cariera și familia voastră; vor încerca să vă distrugă orice, inclusiv reputația. Și o vor face mințind, mințind chiar și mai mult. Familia Clinton este ticăloasă. Civilizația noastră măreață, aici în America, dar și în restul lumii”, a ajuns la un moment de răscruce.”

Trump nu a evitat sa vorbeasca despre masonerie. A mai spus ca in spatele ideii ca America este putere politica mondiala, se afla un grup de persoane care controleaza totul. Nu ca SUA nu ar fi putere politica mondiala, dar unii se folosesc de asta, fac totul pe spatele cetatenilor pentru a le fi bine in umbra si in acelasi timp pentru a putea manevra “marioneta” si pe viitor. Si cand un nou venit pune punctul pe “i”, este normal ca reprezentanti ai gruparii sa il puna la zid, sa ii pateze imaginea rastalmacind cuvintele si formand o opinie falsa cu care sa indobitoceasca populatia de rand.

“Ne-au trădat muncitorii, ne-au trădat granițele și cel mai important, ne-au trădat libertățile. Ne vom salva drepturile noastre suverane ca și nație. Vom opri politica profitului. Vom opri dominația intereselor speciale. Vom opri preluarea locurilor noastre de muncă de către alții. Ziua noastră de independență este la îndemână și va veni, în sfârșit, pe 8 noiembrie”, a spus Donald Trump suporterilor săi, inainte de a ajunge presedintele Statelor Unite ale Americii.

loading...
Loading...
   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *