Directorul din Primărie pozat când femeia de serviciu îl spăla pe picioare, detaşat tot director

Directorul din Primăria Tg. Jiu pozat când femeia de serviciu îl spăla pe picioare a fost pedepsit şi detaşat tot director. Decizia a fost luată de primarul municipiului la patru luni după ce au apărut imaginile cu Marian Rotaru în biroul din primărie.

Directorul Direcției Publice de Patrimoniu, Marian Rotaru, a fost detașat, începând de miercuri, 6 februarie, pe postul de director adjunct în cadrul Direcției de Protecție Socială, în urma unei dispoziții a primarului Marcel Romanescu, scrie Gorj Domino.

Decizia primarului vine la patru luni de la momentul în care o imagine cu Rotaru la biroul său de la Patrimoniu, cu picioarele într-un lighean din plastic, în timp ce femeia de serviciu a instituției îl spăla pe picioare, a ajuns în toată presa din țară.

Scandalul mediatic a produs prejudicii de imagine iremediabile Primăriei Tg-Jiu și orașului, iar împotriva lui Rotaru a fost declanșată o cercetare disciplinară.

Marian Rotaru a pierdut funcția de director al Direcție Publice de Patrimoniu (DPP) și va activa pe postul de director adjunct al Direcției de Protecție Socială (DPS), până la momentul în care-i va fi evaluată activitatea pe anul precedent și până la finalizarea cercetării disciplinare care a fost demarată, anul trecut, împotriva sa.

Primarul Marcel Romanescu a emis o dispoziție de detașare a acestuia la Direcția de Protecție Socială și Rotaru va rămâne la DPS, adică pe un post similar, în cadrul altei structuri din cadrul Primăriei Tg-Jiu, până cel puțin la data de 31 martie a.c., când activitatea sa va fi evaluată de primarul Romanescu, dar și până la finalizarea cercetării administrative.

Rotaru a recunoscut că a primit dispoziția de mutare pe postul de director adjunct al DPS și s-a arătat surprins de decizia primarului Romanescu. „Da, este adevarat, am primit dispoziția de mutare. La Protecție Socială până se termina cercetarea disciplinară. Rămăsei fără replică, munca depusă, asta e. Orice faptă bună nu rămâne nepedepsită! Veni la birou sa-mi strâng lucrurile.”, a declarat Rotaru, citat de Gorj Domino.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *