“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Din UCIGAS, a devenit VICTIMA – TRAGICA poveste a ieseanului care incercand sa-i dea foc sotiei, a ARS chiar el

112

Un tânăr din județul Iași a ajuns în stare gravă la spital, împreună cu soția sa, căreia a încercat să-i dea foc, stropind-o cu benzină.

Medicii ieșeni au precizat că ambii au arsuri, însă tânărul este mai grav.

“Bărbatul a suferit arsuri de gradul II prin flacără generată de lichid inflamabil (benzină) pe aproximativ 30% din suprafața corpului (craniu și torace). Acesta a fost internat. Din informațiile pe care le deținem, totul ar fi pornit de la un conflict familial, respectiv soțul ar fi aruncat cu benzină spre soție și, accidental, s-ar fi stropit și el. Când ar fi aprins flacăra, soția s-ar fi ferit, iar bărbatul ar fi suferit arsuri pe o suprafață mai mare a corpului”, a precizat șeful UPU-SMURD Iași.

Conform acesteia, și femeia a fost internată în spital cu arsuri de gradele I și II pe aproximativ 5% din suprafața corpului, respectiv pe mâna stângă și pe torace.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.