OPINII

(Din seria: TU CE PARERE AI DESPRE TIGANI?) Parerea unui tanar nationalist de 16 ani despre tigani

Salut, ma numesc Ionut, sunt din Buzau si am 16 ani. Scriu acest articol in ideea in care am o parere si trebuie sa mi-o exprim liber, daca tot avem o tara “libera”, dar daca nu pot sa mi-o exprim in mod public, macar pe internet am acest drept.
Despre tigani, nu am o parere foarte buna si cred ca nimeni nu are. Despre istoria lor nu se stie mai nimic, deoarece nu apar marturii scrise, sunt doar niste teorii.
Totusi, s-ar zice ca originea lor se afla in India. Cu toate acestea, ei au fost impinsi spre toata Europa, ramanand in numar mare in Romania, unde au fost facuti robi.
In zilele noastre, tiganii nu ajuta societatea cu nimic si nu se pot integra in societate. Ba mai mult, ei fac Romania de ras in alte tari.
Ce stiu tiganii sa faca cel mai bine? Sa injure, sa fure, sa loveasca, sa fuga, sa stea in arest si sa putrezeasca in puscarie. Rutina lor anuala.

Tu ce parere ai despre tigani? Asteptam comentariile tale!
Va rugam ca, comentariile dumneavoastra sa fie legale, nu rasiste, deoarece legea ne interzice sa acceptam astfel de comentarii.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Un comentariu

  1. "Tu ce parere ai despre tigani? Asteptam comentariile tale!

    Va rugam ca, comentariile dumneavoastra sa fie legale, nu rasiste, deoarece legea ne interzice sa acceptam astfel de comentarii."

    Initiativa este admirabila, dar asteptarile nu vor fi pe masura. Ca sa isi spuna un om parerea, acesta terbuie sa o faca cu sinceritate, sa spuna adevarul. Ori, in conditiile in care legea nu permite expunerea adevarului, iar platformele online la fel – de frica legii celei strambe si nedrepte – a spune adevarul este imposibil. Cu totii vrem sa spunem adevarul, insa nu o facem – din lasitate. Si foarte tare gresim. Caci, a spune adevarul este mai presus decat fiinta noastra. Ce pot face antemergatorii antihristici atunci cand spunem adevarul? Sa ne inchida. Asta daca suntem doar cativa. Daca vom fi mai multi care vom spune adevarul, acestor antemergatori nu le va ramane decat sa aresteze adevarul, cu toata prigoana ce va urma.

    Am primit de curand binecuvantarea unui parinte la Petru Voda. In acel moment, mi-a spus doar 4 cuvinte: "Duceti lupta mai departe!". Iar eu va intreb acum dragi nationalisti si camarazi de lupta: "Cum vreti sa duceti aceasta lupta? Cu capul la cutie?" Hotarati-va ce vreti sa faceti!

    MAI BINE MORT IN PICIOARE, DECAT SCLAV IN GENUNCHI!

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: