ANALIZENOUTATISOCIETATE

Din seria “CINE NE FACE DE RAS IN EUROPA”. 30 de tigani din Mălureni fac naveta în Germania, ca să cerșească: ”N-am bani, plec la Munchen”

mlr

Cazul cerșetorilor tigani din Munchen a atras atenția unei televiziuni din Germania. Reporterii au descoperit astfel că, numai din satul Mălureni din Argeș”, 30 de etnici fac naveta, ca să cerșească în orașul german.

Televiziunea germană a încercat să afle dacă în spatele cerșetorilor din Munchen se află o rețea mafiotă tiganeasca.

Reportajul de 30 de minute al televiziunii BR 24 pornește de la cazul Narcisei, o tiganca de 21 de ani, care cerșește pe străzile din Munchen. Tânăra neagă că ar face parte dintr-o rețea, ci spune că are acasă 2 copii și că are nevoie de bani să îi hrănească.

”Oamenii nu vin să cerșească pentru alții, au nevoie de bani pentru ei. De exemplu, eu sunt singură, soțul meu e în închisoare pentru 4 ani și 8 luni. Acum sunt singură și, pentru că nu am de lucru ca să-mi pot hrăni copiii, vin aici”, spune Narcisa.

Reporterii germani au venit în România, să vadă condițiile în care locuiește tiganca de 21 de ani. Au descoperit însă că, din satul ei din Argeș, Mălureni, nu e singura care vine la cerșit în Germania.

Nu mai puțin de 30 de localnici fac drum regulat la Munchen, pentru a cere bani trecătorilor. Cu toții se plâng că nu au de lucru și că în România sunt condiții groaznice. Narcisa, de exemplu, spune că ia autocarul cam o dată la 5 săptămâni.

”Dacă rămân fără bani, mă duc la Munchen. Dacă ai mei copii suferă de foame, dacă nu mai am făină și cartofi și ei sunt flămânzi, atunci mă duc acolo”, mai spune Narcisa.

Potrivit BR 24, în Munchen, cerșetorii tigani dorm în niște barăci amenajate pentru oamenii străzii, de autoritățile locale, în nordul orașului. Vin acolo în fiecare seară și pot sta până dimineața, la ora 9.00, când pleacă la cerșit.

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.