Din răzbunare, un roman a călcat cu camionul o şatră de ţigani. 24 de morti.

tigani-cu-aur-e1411207355889
Eugen Grigore – Omul care n-a plecat capul!

Răvăşit de moartea familiei sale, ucisă de membrii unei şatre, Eugen Grigore s-a răzbunat crunt, trecând cu camionul peste 24 de ţigani.

Un şofer de camion a fost pe punctul de a porni un război interetnic după ce, din răzbunare, a călcat cu camionul o şatră de ţigani, curmând 24 de vieţi. S-a intâmplat in 1974, iar cazul lui Eugen Grigore, soferul ucigas a fost bine ascuns de Securitatea vremii pentru a nu se naşte un conflict între români şi țigani.

CITESTE TOT ARTICOLUL AICI

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

19 comentarii

 1. respect!

 2. cam putini, se putea si mai multi

 3. respect eugen grigore ,,,,moarte la toti tigani ,,, nationalist convins

  • Gigi din Dacia

   Madaline sa scrii este foate usor :moarte tiganilor .Dar frate in urma cu cati-va ani intr-un troleu plin de romani sa-u suit 2tigani care au facut ce au vrut ei ,injurau ronani ,le luau……..,si nici un roman nu a zis nimic.Cand eu am vrut sa iau atitudine ,nevasta mea mia zis;vrei sa te omoare tigani, stai linistit ca trebuie sa coboram .Deci astia suntem noi romani,cu mine in frunte ,Mi-e rusine de mine si de neam,ul meu.

 4. exemplu de caracter

 5. As spune la puscarie cu ei , dar la puscarie e mai ceva ca acasa , ies de acolo si se cred mari interlopi , nemancatii dracu , toti fura prin state si vin "acasa" si arunca cu banii furati pe lautari si cred ca au "valoare" apoi ii vezi la televizor si in ziare ca sunt "interlopi" si ei habar n-au sa dezvolte acest cuvant , trebuia sa le calci toate familiile si neamurile , moarte va doresc la toti boratii. Hitler a fost numarul 1

 6. Asa ceva nui de dorit Tigani si Romani trebuie sa gaseasca o cale de impacare ,acastta ar fi benefic pentru ambele parti.

 7. ba eu sunt roman, da va meritati soarta bine va face tigani astia ce va face aia nu se vand intre ei ca voi romani :)) si lasa i sa fure sa aibe ca toti va bateti pula de ei ca sunt ca dreg cine plm le da de munca lor? mata? cine f bine va face romanul e ce a mai imputita natie de pe planeta asta si va meritati soarta maxim toti de la a la z daca erati asa patrioti sau nationalisti cum va cacati pe voi aveati taria de caracter sa mutati leprele alea de va fura in fiecare zi da daca sunte ti curve va da un loc de casa un ban alea alea suge ti pula nu mai vorbiti nimic…!! in 10 ani o sa va vinde ti si organele interne de animale ce sunte ti!!!!! scarba ROmaniei si romanilor jeguri si lepre de oameni nu meritati nimic din tara aia pacat de ea laso so ia altii competentii nu neamu vostru de betivi si jongleri!!

  • Ce vorbe înțelept ai spus ''asdasd'',arunci cu noroi și vorbe urate.Nu uita cum ai spus și tu ești roman și dacă cineva ar spune sa dispară romanii de pe fata pământului și tu ai sa dispari. Iar dacă vorbim de țigani ,sunt multe de spus ,ne fac de rușine oriunde în lume ,sunt și romani care nu ne fac cinste însă procentul este mai mare la țigani. Aceștia au gena de așa natura sa fure, sa talhareasca chiar si sa faca crime,pentru ca munca este grea și nici școală nu au,nu au nimic in creer ,sunt fericiți doar când au bani ,dar nu știu sa I facă cinstit . Eu unul dau vina tot pe noi pe societatea noastă pentru ca dacă ar impune ca și țiganul și romanul și alte naționalități sa facă școală sa învețe sa aibă o gândire pozitiva sa învețe ceva sa fie utili pentru cel de lângă el,sunt convins ca nici unul dintre țigani ,romani și etc, vor fi altfel și nici unul nu va mai arunca nici măcar o hârtie pe jos. Dar cum mentalitatea este totalitara ca a țiganilor așa va fi mereu,iar eu nu suport așa ceva , încerc sa fiu un om cinstit și corect dar când văd ca acești ''oameni''nu au respectul cuvenit și se cred mai sus decât noi cei care încercăm să scoatem tara din noroi nu pot decât sa I condamn și sa îi denigrez toată viața mea!

 8. Poate ca in 1974 securitatea o fi incercat sa ascunda cazul asta, dar cu siguranta nu au reusit. Evident, nu s-a scris nimic in presa, insa toata lumea cunostea povestea asta la vremea respectiva. De altfel, in momentul in care am citit titlul de mai sus, prima mea reactie a fost: "Iar?" 🙂

 9. tigani mutati cu tot cu pui lor din romania sau arsi de vii cu asdasd in frunte care si el la randu lui este un tigan oparit care merita decupat …conducerea tari ar fi trebuit sa ia masuri sa puna un anti virus la granite

 10. se zice de securitate? o fi fost soferul securist desigur dupa cele scrise in text.. nu? A ! era si comunist desigur si era poate si nomenclaturist…. al dreacu, securistii astia….hai ca -i tare..!

 11. Ciocardel Mondialu

  toti tiganii in India ! sa-si ia cetatenia Indiana si acasa cu ei !

 12. prea putini…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.