DIN RAIUL LUMII „MODERNE”: NEBUNIE DUSA LA EXTREM. Doi elevi – cu grave probleme psihice – din Satu Mare au obţinut, în instanţă, decizia de a-şi schimba sexul

O stire aparuta pe site-ul Observatorului de la Antena1 face senzatie printre prostii care cred in egalitate:

Doi elevi – cu probleme psihice – din Satu Mare au obţinut în instanţă dreptul de a-şi face operaţii de schimbare a sexului! Este vorba despre o fată şi un băiat, care au împlinit recent 18 ani. Cei doi au început şi procedurile de modificare a actelor de identitate, deşi drumul până la intervenţiile chirurgicale decisive este lung şi complicat.

Abia acum, după o sentința definitivă a instanței, urmează operația propriu zisă de schimbare de sex.

În România, costurile intervenției chirurgicale, care se ridică până la 60 000 de euro, sunt suportate de stat, și asta pentru că transexualismul este considerat o boală, a cărei singur remediu este transformarea fizică din bărbat în femeie sau invers.

Citiți și:  Joe Biden a decis ca baietii care declara ca sunt fete pot concura in competitiile feminine din licee si facultati

Înainte de asta însă, pacienții sunt evaluaţi de ginecolog, endocrinolog și un medic legist, iar în paralel urmează un tratament hormonal. După intervenția chirurgicală, persoanele respective vor primi noi acte de identitate, cu un nou cod numeric personal.

Prima operaţie de schimbare de sex din România a avut loc la Spitalul de Urgenţă Floreasca în urmă cu 25 de ani. Atunci, în urmă intervenţiei, un tânăr de 19 ani a devenit femeie.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile