DIN PRESA DE RAHAT: S-au despărțit după nouă ani de relație! Loredana a rămas fără miliardarul englez!

lre

Loredana Poghircă, fosta componentă a trupei Trident, a dus o viață de lux, și a văzut lumea la brațul lui Oliver Morley.

Loredana și-a încheiat astăzi sejurul în România, unde a fost împreună cu fiica sa, dar nu și cu tatăl copilului. Motivul? Loredana s-a despărțit de acesta, definitiv, după cum susține ea! ”După o relație nebună de nouă ani, eu și tatăl fiicei mele ne-am despărțit în urmă cu cinci luni, lucru pe care-l știau doar apropiații”, a spus fosta artistă. Mai mult, ea și fiica sa vor sta pentru prima oară o lună, una fără alta, asta pentru că micuța va pleca cu tatăl său într-o vacanță! Loredana și Oliver au mai fost despărțiți și în trecut, dar s-au împăcat după câteva luni. Fosta artistă duce o viață de lux în Anglia, acolo unde în prezent locuiește doar împreună cu fiica sa, într-un apartament de fițe de peste un milion de lire sterline, pe care românca l-a primit cadou chiar de la tatăl copilei sale.

Are casă și în centrul capitalei

Nu este pentru prima oară când Loredana a primit un apartament de la iubit. În anul 2008, pe când avea o relație cu un om de afaceri, Fernando Enciu, deținător al unei companii de taxi, și când ea era încă în vogă cu trupa Trident, fosta artistă a devenit proprietara unui apartament situat chiar în centrul Bucureștiului, în zona Rossetti, acolo unde obișnuiește să poposească atunci când vine în țară. Cum acum stă în Anglia, casa din capitală este în prezent nelocuită. Loredana nu se încumetă însă nici s-o scoată la vânzare, nici s-o închirieze.

Englezul are o avere impresionantă

Oliver Morley, iubitul Loredanei, se află în topul milionarilor din Anglia. În garajul său se găsesc numai maşini de lux, Bugatti, Lamborghini şi Ferrari, de care se bucură şi românca. El își îmbogățește colecția de automobile cam de fiecare dată când pe piață apare vreun model nou, care-l încântă. De asemenea, el deţine şi un iaht, dar şi un avion. Are proprietăţi nu doar în Anglia, ci şi în Franţa şi Spania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *