Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALSTIRI

Din ianuarie, statul (paralel) va avea date si mai precise despre fiecare telefon mobil folosit

telefoane

Din ianuarie, statul (paralel) va avea date si mai precise despre fiecare telefon mobil folosit. Operatorii vor trimite evidenta tipului de telefon, sistemul de operare, producatorul si modelul. (Ce se vorbea la ele, oricum era ascultat la nevoie.)

Noua evidenta e motivata prin grija de a localiza mai bine cetateanul. Pentru ca, ni se explica, noile terminale 4G, 5G permit o localizare cu precizie de cativa metri, nu doar de cativa km, ca la cele mai vechi. Si e pentru binele tau pentru cand o sa ai nevoie sa suni la 112.

Cand s-a instalat noua infrastructura, inclusiv cat oamenii erau carantinati, s-au vanturat si teorii nastrusnice despre 5G, care nu par sa se fi confirmat. Rolul lor era poate si sa arunce in ridicol discutia mai serioasa, despre construirea unei infrastructuri a supravegherii, cu “internetul tuturor lucrurilor”, scoruri sociale, cuplate cu sisteme biometrice de recunoastere pe camerele de supraveghere video si cu profilul de navigator pe internet. Sunt situatii mult mai frecvente decat sunatul la 112 si cu implicatii mai mari.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.