Din ciclul „valori” bătute de mascați | ‘Spartacus Idolu Fetelor’, condamnat la 5 ani cu executare

Vasile Badea, autointitulat „Spartacus Idolu Fetelor”, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, după scandalul provocat în 2020, în ziua de Paști. Decizia nu este definitivă.

„Spartacus Idolu Fetelor” a fost condamnat la cinci ani și două luni de închisoare. Totodată, în acelasi dosar, au fost condamnați la inchisoare cu executare și alți scandalagii.

Judecatoria Sectorului 5 a pronuntat in 8 martie 2021 o prima sentinta in dosarul in care mai multe persoane, printre care si Vasile Badea, alias „Spartacus Idolul Fetelor”, au fost trimise in judecata pentru un scandal provocat in ziua de Paste a anului 2020, in cartierul Rahova. Persoanele care au luat parte la conflictul din Rahova, pe langa „Spartacus” sunt: Oradea Badea, zisa „Somerta”, Gigi Constantin, zis „Bertolon”, Antonio Dinca, zis „Samir”, Nicusor Lider, zis „Crecea”, Gloria Ion, zisa „Tarta”, Veronica Calin, zisa „Gratiela” si Stefan Stangaciu. In urma procesului, Judecatoria Sectorului 5 a aplicat urmatoarele pedepse:

Constantin Gigi, zis „Bertolon” – sapte ani si trei luni de inchisoare
Vasile Badea, zis „Spartacus Idolul Fetelor”, – cinci ani si doua luni inchisoare
Nicusor Lider, zis „Crecea” – cinci ani si trei luni de inchisoare
Antonio Dinca, zis „Samir” – un an si noua luni de inchisoare cu suspendare

Ceilalti inculpati din dosar: Oradea Badea, Gloria Ion, Veronica Calin si Stefan Stangaciu au fost achitati.

Totodata, Judecatoria Sectorului 5 a dispus confiscarea mai multor arme folosite de „armata” lui „Spartacus” impotriva Politiei: coasa maner din lemn, 2 sape cu maner din lemn, topor cu maner din lemn. Sentinta Judecatoriei Sectorului 5 nu este definitiva, putand fi atacata cu apel la Curtea de Apel Bucuresti, scrie Ziare.com.

La 14 ianuarie 2020, „Spartacus” se întorcea în România, din Germania. Cuprins de mania Facebook-ului, Badea și-a anunțat revenirea în țară pe rețelele de socializare, filmându-se atât în avion, cât și într-o dubă care l-a dus până la domiciliul său din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!