Din chiloții SRI, în ciorba României a căzut un FLOC. Se numește Bogdan Diaconu (PSD)

bogdandiaconu

Iată, pe scurt, istoria acestui floc căzut din chiloții SRI în ciorba României. Asta după ce și-a făcut ucenicia lingând tălpile Varanului. Pentru cei care ar putea fi complet trepanați, și ar crede în bunele intenții ale flocului care se folosește în mod rușinos și ILEGAL de simbolul acestui neam, Vlad Țepeș, spunem că un deputat PSD de Berceni(București) n-are, prin naștere, nicio legătură cu vreun lucru sacru. Sacralitatea lui este în Pădurea Băneasa. 

Asemenea multor alți mari iubitori de patrie și neam, Bogdan Diaconu a intrat în politică în Partidul Social-Democrat al lui Ion Iliescu și Adrian Năstase. Consilier local al Sectorului 6 București în perioada 2004-2008, absolvent strălucit al celebrei Universități Spiru Haret, el s-a alăturat în 2010 Partidului Conservator condus de securistul Dan Voiculescu. Acolo s-a evidențiat ca unul dintre cei mai antimaghiari parlamentari ai stăpânului Antenelor, pentru zelul său fiind răsplătit cu funcțiile de vicepreședinte la nivel național și președinte al PC Sector 2.

Promovat intens de Antena 3 pentru intervențiile sale colorate din congresele de partid și emisiunile trustului Intact, Diaconu a părăsit totuși barca lui Voiculescu, prea mică pentru ambițiile sale „patriotice”, pentru a se urca încă o dată în corabia pesedistă.

“Confirm că m-am reîntors în Partidul Social-Democrat unde am activat aproape zece ani, până în februarie 2010″, a spus el. „M-am reîntors de fapt la colegii şi prietenii de care nu m-am despărţit niciodată şi alături de care am desfăşurat multe proiecte politice. Pot spune că nu am fost niciodată departe de PSD pentru că am activat şi în ultimii doi ani pentru aceleaşi idealuri de normalitate politică pe care le voi susţine şi în continuare în cadrul USL. Revenirea mea la PSD înseamnă întoarcerea în sânul unei familii puternice, capabile să asigure generaţiilor viitoare un destin mai bun. Cred că PSD reprezintă cel mai mare şi mai puternic partid din România şi că în cadrul USL putem să oferim o alternativă reală şi benefică acestei ţări faţă de care avem o mare datorie: aceea de a o readuce pe calea cea bună. După cum am mai spus de mult ori, USL va învinge balaurul portocaliu, câştigând alegerile locale şi generale din 2012, şi va reda românilor speranţa”, a mai declarat Bogdan Diaconu pentru NewsIn.

Citiți și:  Adriana Stoicescu, Magistrat: Am scris pentru că îmi iubesc al naibii de mult țara și pentru că știu că sunt mulți cei ca mine

Caracterizat de șeful PSD, Victor Ponta, ca „un băiat bun” care luptă pentru binele partidului, Bogdan Diaconu s-a apropiat de unul din serviciile de propagandă ale Moscovei, Vocea Rusiei. Ulterior, vajnicul patriot a lansat și o carte, România Unită, în care a prezentat soluțiile sale pentru salvarea României. Toate eforturile sale pretins „naționaliste” i-au adus recunoștința Partidului, fiind făcut parlamentar la sfârșitul anului 2012. Și-a luat în serios și noua misiune de Voce a Rusiei și s-a alăturat corului prorus și prochinez care cerea insistent ca România să își schimbe atitudinea față de marile puteri ale Răsăritului. Un bun pesedist, Diaconu a pledat simultan pentru „normalizarea relațiilor” cu regimul Vladimir Putin șidezvoltarea relațiilor economice cu chinezii. În interesul național al României, desigur.

Putem fi parteneri de încredere ai Vestului și fără să declanșăm conflicte gratuite cu Federația Rusă, după cum putem să ne dezvoltăm în interiorul UE și fără să ignorăm potențialul economic al Chinei. Nici statele europene al căror exemplu spun adepții conflictualității că îl urmează nu trântesc ușa în nas puterilor non-occidentale deoarece globul este rotund și undeva interesele se pot întâlni pe traseu. Noi eram singurii care nu aveam voie să ne uităm nici în dreapta, nici în stânga, pentru că așa dădea bine. Așa își imaginau unii că sunt mai credibili sau mai băgați în seamă. România avea însă de pierdut. Așadar, normalizarea relațiilor cu Rusia nu mai constituie un pericol mondial și nici nu aruncă România în brațele trecutului, cum spuneau ideologii portocalii.

Citiți și:  FALȘI PATRIOȚI: George Simion și AUR-iștii au luat la palme doi oameni în piață, o femeie printre victime / VIDEO

Totuși, naționalismul marca Bogdan Diaconu are o mare problemă. Asemenea familistului Bogdan Diaconu – care azi este cu nevasta și copilul, iar mâine umblă prin oraș cu foste stele ale gimnasticii românești -, este lipsit de substanță. Obsedat de Ungaria și unguri, nu mai vede nimic altceva. Înlocuiește realitatea cu mișcări iredentiste maghiare și comploturi mondiale orchestrate de guvernul Viktor Orban de la Budapesta.

Limitele minciunii 

De-a lungul activității sale „patriotice”, deputatul PSD a reușit performanța de a se lupta numai cu „extremismul maghiar”. Comparând ieșirile sale isterice împotriva Ungariei cu criticile făcute regimului antiromânesc prorus de la Tiraspol, reiese cât se poate de clar că politicianul român a avut mereu grijă să nu fie ostil Rusiei. Înlocuind adevăratul pericol rusesc cu sperietoarea de ciori a Securității lui Nicolae Ceaușescu, Ungaria, Diaconu a acționat ca un urmaș direct al regimului comunist care s-a aflat la putere în România. Nu este deloc deranjat că interesele României sunt afectate când șeful Guvernului României se afișează cu mândrie cu premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, și curtează intens bunăvoința Moscovei. Când premierul Ponta s-a dus la deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci, în plină criză a școlilor românești din Transnistria, „cel mai naționalist parlamentar român” – după cum îi place să se recomande – s-a prefăcut că întâmplarea nici nu a avut loc. Atât de vocal cu „trădătorii de țară” din PDL și de la Cotroceni care vând țara ungurilor, Bogdan Diaconu s-a mărginit la a-i lăuda pe pe profesorii și directorii instituțiilor românești de învățământ din Transnistria, uitând că face parte dintr-un partid al cărui șef se pleacă în fața Kremlinului. Autor: Vlad M. – inliniedreapta.net

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

5 comentarii

  1. Adrian Toader

    K1 este o arma in sine. Atentie! A da "o mana de ajutor" NU necesita sa fii antrenat in arte martiale. PRU = un partid violent ce NU ne face cinste. In primul rand, idea patrulei lui Vlad tepes este o expresie a badaraniei sub eticheta gesturilor de binefacere si ajutorare. De ce trebuie sa fii BUN la ARTE MARTIALE? Acest Lucru in sine inseamna a fi dotat cu ARMA !!! Strategii cu dedesupturi. Lipsa de integritate si caracter. PRU Au multe idei si proiecte bune dar tot asa au si alte partide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.